2777
2789

کسی ک پاش نزدیک لگن بشکنه و سن بالا باشه و دکتر بیمارستان بگه دیگه نباید کار کنه بهش تعلق میگیره یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارک پزشکی رو باید ببرید اداره بیمه بخش کمیسیون پزشکی.اونجاجلسه میذارن.طبق عکس واسکن ومدارک پزشکی وطول درمان ،نظرنهایی رو میگن.اگر تایید شد بیمه ازکارافتادگی تعلق میگیره

یکی از بستگانمون،پاهاش ضربه خورد ودکترگفت دیگه نباید کار کنه.کارگرساختمون بود.مدارک پزشکی برد.الان دوساله بیمه ازکارافتادگی میگیره

خدایا بی نهایت شکرت
واقعا؟؟؟؟؟ی نفر ناامیدمون کرد گف قطع عضو ...رو فقط قبول میکنن

نه بابا، من چندنفر میشناسم قطع عضو نبودن ولی مشکلات دیگه ای داشتن اونارو قبول کردن

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
مدارک پزشکی رو باید ببرید اداره بیمه بخش کمیسیون پزشکی.اونجاجلسه میذارن.طبق عکس واسکن ومدارک پزشکی و ...

دقیقا، منم چندنفر اینجوری دیدم بیمه از کارافتادگی میگیرن

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی