2777
2789

مطالب مهم رو جدا مینویسین جزوه ش میکنین؟

هایلایت میکنین؟

خلاصه نویسی میکنین؟

خلاصه و نمونه سوالش رو میخرین میخونین؟

یا ...

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

نه عزیزم نمیشه جزئی مطالب رو به خاطر داشت 

مثلا برا آزمون تخصصی جامع دکتری ما نزدیک ۲۰۰ منبع معرفی شده بود 

میدونین باید کامل بخونین یه منبع رو در حد ۱۰ صفحه جمعا هر چی یادتون مونده از اون کتاب رو برا خودتون بنویسین یا تایپ کنین 

البته من ویس می‌گرفتم و میذاشتم بمونه و نزدیک روز امتحان یه دور تو ماشین یا هر جا نزدیک ۲۰ دقیقه ویس رو میذاشتم دور تند و گوش میدادم و مطالب دوباره مرور میشد برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اون فصل را خیلی سریع یک نگاه می ندازم در حد خوندن تیترها، نمودار و شکل، بعد با دقت می خونم. جاهایی که مهم هست را هایلایت می کنم. در نهایت بعد از تمام شدن فصل، یک خلاصه از مطالب مهم را داخل دفتر یادداشت می کنم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله تموم کردم خدا رو شکر فقط نمیتونم فعلا مدرکم رو کامل بگیرم چون دوره فرصت مطالعاتیمو انداختم بعد ر ...

دمت گرممم واقعاااا خیلی سخته شنیدم دکتری گرفتن 

چقدر ارزشمنده وجود دختر هایی مثل شما

دمت گرممم واقعاااا خیلی سخته شنیدم دکتری گرفتن چقدر ارزشمنده وجود دختر هایی مثل شما

متشکرم عزیزم 

از همون ترم یک دکتری هم رفتن تدریس دانشگاه و الان استاد دانشگاهم 

ولی زندگیم اصلا بر وفق مراد نیست و بعضا میگم کاش هیچی نداشتم ولی یه ذهن آروم و یه زندگی خوب داشتم 

اونقدر مشکلات روم آوار شد که کل شخصیتم، هویتم، دکتری بودنم همه چی نابود شد