2777
2789

قبل خواب بچه ام شیر میخوره می‌خوابه یعنی همون موقع خوابش می‌بره همزمان با مکیدن

از شیر گرفتم چطور بخوابونمش رو پامو نمی‌خوابه به هیچ وجه

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

دختر اولیم رو پا میخوابید ولی دومی اصلااا حتی یک لحظه نه رو پا میخوابید نه تو بغل اصلا تا میفهمید میخوام بخوابونمش مقاومت میکرد . من کاری که کردم صبح زود بیدارش میکردم در طی روز هم حسابی انرژیش رو تخلیه میکردم ظهر خودش یهو یا جلو تلویزیون یا در طی بازی یا میرفت تو تختش خودش میخوابید شبها هم اینقدر قصه میگفتم تا بخوابه هنوزم که ۵ سالشه شبها یکساعت و نیم باید قصه بگم یا قصه صوتی بزارم خودمم بغلش بخوابم تا بخوابه والا کلا نسبت به خپاب خیلی مقاومه😭

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان عزیز 🌹
خیلی از بچه‌ها عادت می‌کنن با شیر خوردن به خواب برن، و وقتی شیر گرفتن، پیدا کردن یک روش جدید برای خوابوندن ممکنه سخت باشه ولی شدنیه، فقط نیاز به صبر و استمرار داره.

🔹 چند روش کاربردی:

• روتین ثابت قبل خواب بذار: مثل حمام سبک، ماساژ ملایم، خاموش کردن چراغ‌ها و پخش لالایی یا موسیقی آروم.
  • به جای شیر، یک شیء انتقالی مثل پتوی نرم یا عروسک کوچک (ایمن) همراهش باشه تا حس آرامش بگیره.
  • می‌تونی با بغل آرام، نوازش پیشونی یا دست گرفتنش کمک کنی کم‌کم به خواب بره.
  • اگر خیلی بی‌تاب شد، کنارش دراز بکش تا حس امنیت کنه و بعد از خوابیدن آروم‌تر از کنارش بلند شو.
  • مهم‌ترین نکته اینه که روش انتخابی رو هر شب تکرار کنی، چون بچه‌ها با تکرار و روتین سریع‌تر یاد می‌گیرن.

✅ اوایل ممکنه مقاومت کنه، اما نگران نباش؛ کم‌کم یاد می‌گیره بدون شیر هم بخوابه. این یک تغییر طبیعیه و نیاز به حوصله داره.

برای راهکارهای بیشتر درباره خواب کودک و نکات عملی، می‌تونی ویدیوهای علمی و کاربردی رو در کانال یوتیوب «دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma» ببینی 🌷.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1