2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست
لباستو ساده بخر . ولی من بودم عمرا بهش نمیگفتم  ادم یکیو یا همین جوری که هست قبول میکنه یا اصلا ...

عزیزم من مشکلی ندارم ک ولی خب بخلطر تجربه ی عقدمون نمیخوام بعد فیلم عروسیمم ک نگاه میکنم از خودم بدم بیاد بخاطر همین میگم 

عزیزم من مشکلی ندارم ک ولی خب بخلطر تجربه ی عقدمون نمیخوام بعد فیلم عروسیمم ک نگاه میکنم از خودم بدم ...

مطمین باش خیلی میتونهرو اعتماد بنفس  همسرت اثر بزاره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. زندایی منم ماهی پوشید. پایین تنه داشت ولی بالا تنه ش چاق نبود و شکم نداشت. اتفاقا عالی بود لباسش ...

ااااا خب خدارو شکر 

پس برم چند مدل تن بزنم ببینم چی گیرم میاد 

مطمین باش خیلی میتونهرو اعتماد بنفس  همسرت اثر بزاره

یعنی بهش بگم بد میشه؟ رو اعتماد ب نفسش تاثیر منفی میذاره؟ 

ببین برای عقدمون مثال زدم ک شوهر دوستم اینکارو کرده 

گفت وا مگه عقده قد داره طرف بخاطر همین بهش نگفتم 

اما چند وقت پیش مراسم دوسش بود دوستشو خانمش هم قد بودن داماد لژ گذاشته بود و خود شوهرم میگفت چ خوب شده بود 

واسه همین احساس کردم اگه بهش بگم شاید قبول کنه اما نمیخوامم ناراحت بشه

ماهم هم قد بوديم اما من ريز نقش واسه همين تاجم كذاشتم توهم بذار نذار چيزي بدلت بمونه دوماد كلا چند دقيقه تو تالار باهاته اتليه هم اينقدر كلكا دارن كه تو عكس دوماد بزركتر بيافته

ماهم هم قد بوديم اما من ريز نقش واسه همين تاجم كذاشتم توهم بذار نذار چيزي بدلت بمونه دوماد كلا چند د ...

اخه من جشن عقدم داشتم اونجا هم تاج گذاشتم هم لباسم پف داشت اما تو فیلمو عکسام یجوریه خودم حس خوبی ندارم 

واسه اینکه تجربه داشتم نمیخوام عروسیم اینجوری بشه