2821
2789
عنوان

عروسی

344 بازدید | 25 پست

سلام خوشگلا خوبید 

چندتا مشورت میخواستم ازتون 

من اوایل تیر عروسیمه،منو همسرم هم قدیم ولی همسرم ریزه تره و چهره ای خیلی بیبی میزنه 

حالا ب نظرتون چجوری بهش بگم توی کفشش لژ مخفی برا بلندتر شدن قدش بزاره اخه خیلی رو این موضوع حساسه ک بهش بگند ریزه !!! میخوام بهش بر نخوره 

و اینکه اگه لباسمو مدل پف دار نگیرم و سبک ماهی و اینا بگیرم تاثیر میذاره تو لاغرتر نشون دادنم؟؟؟؟بهتره؟

من درشت نیستما اما صورتم چون گرده و قدم بلنده احساسه درشت بودن بهم دست میده توی فیلمو عکسامون 😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم رک بهش بگو چه اشکالی داره

شوهرمن 15 سانت ازم بلندتره با اینحال بهش گفتم لژ مخفی بزاره چون باوجود تاج ولباس پفی و کفش ده سانت داماد اصلا دیده نمیشه بیچاره😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اولا شما اصلا کفش پاشنه دار نپوش.یه صندل کف صاف بپوش از شوهرت نزنی بالا

دوما نمیخواد بهشون بگی لژ بزاره تو کفشش اشکال نداره که هم قد باشین

سوما آرایشتو بگو خ ملیح و اروپایی درست کنه سنت بالا نره،بخاطربیبی فیس بودن شوهرت

چهارما حتما لباستو مدل ماهی یا باپف خیلی کم بگیر وگرنه درشت تر نشونت میده

بنظرم لباست و کفشت از همه مهم تره

آخه یکی از دوستانه ماهم هستن خانومه با شوهرش هم قده،با اعتماد به نفس بالا کفشای پاشنه بلند میپوشه،خودش قدش بلنده یهو خیلیییی دراااز میشه بیچاره شوهرش میشه تا سره شونه اش.خیلی زشته.

شما تحت هیچ شرایطی کفش پاشنه دار نپوش که شوهرت تو ذوقش میخوره

یه روز خوب میاد

ماهی قشنگه من خیلی دوس دارم. خودمم دوس دارم مدل ماهی بگیرم ولی مدل پفی هم خیلی خوبه😆. کفش رو بدون پاشنه بگیر . دوستمون درست میکه یجوری باید آرایش کنن که خیلی تو ذوق نه و سنت نره بالا وگرنه آرایش جیغ خیلی بد میشه :/

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
لباستو ساده بخر . ولی من بودم عمرا بهش نمیگفتم  ادم یکیو یا همین جوری که هست قبول میکنه یا اصلا ...

اخه برای عقدمون ک لباسم پف داشت توی فلمامون خیلی درشت ب نظر میرسه انگار میخوام شوهرمو بخورم 😢

اولا شما اصلا کفش پاشنه دار نپوش.یه صندل کف صاف بپوش از شوهرت نزنی بالا دوما نمیخواد بهشون بگی لژ ب ...

نه پاشنه دار ک نمیپوشم کفشم تخت تخته 

اما برای عقدم ک تاج و موهام اومد توی فیلمام ب دلم نمیشینه بخاطر همین دلم میخواد بهش بگم لژ بزاره 

فقط اینو بگم ک اگه اصصصصصلا شکم پهلو نداری ماهی بگیر.. وگرنه بهش فکرنکن چون ماهی یذره شکمم نشون میده

نه ندارم شکمو پهلو ولی ران پاهام درشته زشت میشه؟ 

اگه مدل ماهی بپوشی قدت بلندتر از شوهرت به چشم میزنه به نظرم دنباله دار بگیر 

اخه لباسه عقدم پف داشتو دنباله دار فیلمامو نگاه میکنم احساس خیلی درشت بودن بهم دست میده با اینکه همه میگند خوب بود 

اما کنار شوهرم جذاب نبود مطمئنم