2777
2789

خیلی از نامرتبی و کثیفی زندگیم خسته شدم اما هرچی تلاش میکنم درست نمیشه حسرت خونه های تمیز و مرتب و میخورم آدم تنبلی نیستم اصلا

اما واقعا از پسش برنمیام دیگه در توانم نمیبینم

دوتا کوچولو دارم کافیه یه میوه بخوره همه جا میماله

یا بالا میاره یهو یا جیش ...

اسباب بازی همیشه پخشن با رختخوابا و متکاها بازی میکنن اجازه جمع کردن ندارم

وسایل خونه هم مثل جارو و تی و خیلی چیزای دیگه اسباب بازیشون محسوب میشه و دائما کف خونه ریخت و پاشه 

با این وجود آشپزخونه همیشه تمیز و مرتبه غذا همیشه حاضره لباسها همیشه مرتبه توی کمد

دیگه توانم در همین حده

امروز تو اینستا یه بلاگره داشته با عشق خونه قشنگشو نظافت میکرد خیلی دلم میخواست منم خونه رو حسابی تمیز کنم اما میدونم به ۲ ساعت نمیکشه دوباره بهم میریزن

آرزومه فرشاو مبلارو عوض کنم برای جهیزیم هست اما با بچها میترسم میگم اگر نو بخرم بیشتر حرص میخورم

۳ سال و ۱ سال هستن بنظرتون ۲ الی ۳ سال دیگه بهتر میشه وضعیت؟

خدا قوت .

بزرگتر میشن کنترلشون راحتر میشه توی ریخت و پاش نکردن .

خودتو اذیت نکن یه دوره هست که تموم میشه از مامان بودنت کنارشون لذت ببر .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

با بلاگرا خودت رو مقایسه نکن

من بچه بودم همین کارم بود با رخت‌خوابا خونه می‌ساختم

الان داداش کوچیک‌ترم با جارو‌برقی ماشین‌سواری میکنه

هنوز کوچیکن همین وضع خونه خواهد موند

هی نگو تازه‌وارد... کاربر قدیمی‌یم تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما دوتا بچه داریا،  چرا انقدر توقعت بالاست؟ بچه همینه. بریز بپاس میکنه. 

خونه ای که بچه داشته باشه ولی مرتب باشه،  باید بدونی اونجا یه مشکلی هست. 

بچه سالم خونه رو بهم میریزه. 

فدا سرت. 

همین که غذا اماده میکنی،  بچه رو تر و خشک میکنی، کافیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب یکی رو کمکی بیار بعد دیگه بنظرم هر چقدر ریخت و پاش کردی خودت جمع میکنی

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم شما دوتا بچه داریا، چرا انقدر توقعت بالاست؟ بچه همینه. بریز بپاس میکنه. خونه ای که بچه داشته ...

نه اتفاقا سخت نمیگیرم

ولی خب حس نیاز به یه خونه مرتب و تمیز تو وجودمه نمیتونم سرکوبش کنم تمیز کردن خونه برام مثل تراپی

عاشق جمع و جور کردنم

از وقتی بچه بزرگم بدنیا اومده زدم به بی خیالی

تا حالا نکردم اینکاروانگار کسیو نمیتونم بپذیرم بیاد تو خونم

ولی من سالی یه بار یکی رو میارم کمکی خیلی بهتره اینطور 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نه اتفاقا سخت نمیگیرمولی خب حس نیاز به یه خونه مرتب و تمیز تو وجودمه نمیتونم سرکوبش کنم تمیز کردن خو ...

تراپی شما بچه هاتونن. 

بچه بزرگ میشه،  خونه هم جمع میشه. ولی اگر عصبی بشی،  حرص و جوش بخوری،  اسیبش رو بچه هات میمونه. 

ان شاالله بزرگ میشن و خودشون کمکت میکنن تا خونه همیشه مرنب باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آهان سالی یبار آرهفکر کردم پرستار منظورته

ن عزیزم من کمکی برای تمیز کردن خونه میگفتم