2777
2789
عنوان

فردا بچه هاتون رو مدرسه میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 40 پست
نه بابا.. خیل از بیچاره ها الان خیلی وقته دارن می رن..

جدا:(

دوازدهم زودتر شروع میشه ولی پایه های دیگه قبلا یادمه نهایتا از یک مهر بود

بعد یک مهر میوفتاد چهارشنبه کلی ذوق میکردیم چون سه روز به تعطیلاتمون اضافه میشد و از شنبه میرفتیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا:(دوازدهم زودتر شروع میشه ولی پایه های دیگه قبلا یادمه نهایتا از یک مهر بودبعد یک مهر میوفتاد چها ...

نه نمونه و تیزهوشان برخی غیردولتی ها داریم می ریم.. 

ما خیلی بیچاره تر از این حرفایییم

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

من میرم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

آخییی مدرسه

دلم تنگ شده

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

چی شده😂😂😂

از مدرسه متنفرممم😭

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

آخییی مدرسهدلم تنگ شده

وای نه

من یادمه روزی که اخرین امتحان رو دادم انقدر شاد بودم که دیگه نیاز نیست برم مدرسه

الان هم واقعا اخرین چیزی که دلم براش تنگ میشه مدرسست

فرض کن با اینکه تدریس رو دوست دارم ولی انقدر از اون محیط سم متنفر بودم حاضر نشدم برم معلمی دوباره تو اون محیط قرار بگیرم:(

دیگه چه میشه کرد

💔امسال خیلی سخته

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

پسرمنم همین مشکلو داره نزدیکه تقریبا پیاده میگم بره وبیاد

اخه اینجابارونه شدید بعد روز اول مدرسشه واقعا دلم نمیاد تنها بره. میتونم 5دقیقه دیرتر برسم ولی باز اون5دقیقه کاری نمیکنه چون اون مسیری ک خودم هم باید برم باماشین یه ربع طول میکشه. نهایت دونفری ازخونه بزنیم بیرون، پسرم اونوَر خیابون منتظرماشین باشه من اینور خیابون. درهمین حد میتونم اولین روز درسش باهاش باشم🥴خودش میگه بزرگ شدم نیازی نیس ب اومدنت ولی خب برای خودم سخته. 

هیییی💔

راستی آرزو ...

من اسارینم ... درخواست بده برات توضیح بدم 🙂

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه !