2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش قهرن

330 بازدید | 18 پست

ما عقدبم

شوهرم و مادرش خیلی رابطه شون با هم خوبه و مادرشوهرم زن مهربونیه

بعد منو شوهرم یه تصمیمی گرفتیم که مادرشوهرم سریع رفته بود پیش خواهرش گفته بود منم خیلی عصبی شدم که چرا من هیچ حریم خصوصی تو زندگیم ندارم و پیش شوهرم گفتم صبح ک شد مادرشوهرم به مامانم گفته بود دیشب رضا(شوهرم)اینقد دعوام کرده گفته تو چرا اینقد فتنه ای سریع همه چیزو میگی بعد فک کنم الان مادرشوعرم از من ناراحته و با شوهرمم قهره راستش خیلی ناراحت میشم برا شوهرم اینقد ناز میکنه و شوهرمم سریع نازشو میکشه 

امروز ب شوهرم زنگ زدم ک برگشتی خونه برو ازش معذرت خواهی کن بنظرتون کار خوبی کردم؟

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هرچقدم تو خوب باشی اونا بد تهش بازم آدم خوبه اونا میشن خودتو خسته نکن مرد از هرچی بگذره از پدر مادرش نمی‌گذره نه حرفشون و پیش شوهرت بگو نه واسطه گری کن چون آخرش همه ی کاسه کوزه ها سر تو خراب میشه سعی کن حرفی بود خودت بهشون بگی شوهرتو واسطه نکن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

کار اشتباه رو مادرشوهرت کرده باید میزاشتی دوروز بگذره متوجه اشتباهش بشه بعد میرفت معذرت خواهی.....منم ازاین اخلاق مامان خودم خیلی عصبیم نمیشه چیزی گفت یکساعت بعدش کف دست خاله هامه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کاش نمیگفتی

چون خیلی عصبی شدم واقعا چون هر اتفاقی میوفته سریع مادرشوهرم خبر دار میشه و میره به خواهرش میگه خیلی عصبی شدم

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع
کار اشتباه رو مادرشوهرت کرده باید میزاشتی دوروز بگذره متوجه اشتباهش بشه بعد میرفت معذرت خواهی.....من ...

اخه شوهرم قبول نمیکنه از ته دل ک مامانش کار بدی کرد 

و فک میکنه مادرش قدیس اعظمه 

ببین هرچقدم تو خوب باشی اونا بد تهش بازم آدم خوبه اونا میشن خودتو خسته نکن مرد از هرچی بگذره از پدر ...

چرا باید بگذره؟؟مگه ما خودمون از مادرمون میگذریم؟؟حالا هرچه قدر هم عیب داشته باشه هیچ کس کامل و بی عیب نیست 

اخه شوهرم قبول نمیکنه از ته دل ک مامانش کار بدی کرد و فک میکنه مادرش قدیس اعظمه

اشتباهه..و حتما خودشم قبول داره ک اشتباهه رفته گفته...قرارنیست چون مادره هرکار دلش میخواد کنه ...ازاین ب بعد نزار خبرا برسه بهش

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چرا باید بگذره؟؟مگه ما خودمون از مادرمون میگذریم؟؟حالا هرچه قدر هم عیب داشته باشه هیچ کس کامل و بی ع ...

من با اسی صحبت ‌‌کردم بانو

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.