2777
2789
عنوان

شوهر شما هم ازتون انتظار هدیه داره

102 بازدید | 19 پست

من شوهرم یه جورایی انگار حساب میکنه هدیه هایی که میخره واسم رو و انتظار داره منم واسش بخرم . عقدم البته .

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نباید توقع داشته باشه چون خریده بخری

منم دلم ناراحته از حرفش ، خودم میخواستم بگیرم ولی اینکه اون بگه خیلی زشته

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
مگه چیزی گفت

برای عید واسم کلی خرید کرد و هدیه گرفتند ، من میخواستم برای تولدش جبران کنم که خرداد بود ، برادرم آخر فروردین فوت شد و توی شرایط روحی خیلی خیلی بدی بودم و هستم هنوز ، اون واسه تولدم که چند ماه پیش بود باز ساعت و کلی هدیه گرفت ، واسه رسم در آوردن لباس سیاهمم یه پارچه گرون گرفت ، الان دیشب گفت من دیگه واست چیزی نمیگیریم فعلا چون تو بهم اهمیت نمیدی حتی واسه تولدم یه هدیه بگیری . گفت من این همه واست خرید کردم و لیستشون کرد ، تو هیچی نگرفتی واسم . دلم خيلي چرک شد از حرفش

برای عید واسم کلی خرید کرد و هدیه گرفتند ، من میخواستم برای تولدش جبران کنم که خرداد بود ، برادرم آخ ...

خدا بیامرزه🖤

شما چی گفتی ؟ میگفتی تو وضعیت روحی خوبی نیستم 

درکم کن 

شاید فکر کرده برات مهم نیست که اینجوری گفته به نظرم

خدا بیامرزه🖤شما چی گفتی ؟ میگفتی تو وضعیت روحی خوبی نیستم درکم کن شاید فکر کرده برات مهم نیست که ای ...

گفتم بهش که شرایط فعلا خوب نیست و هر وقت خوب بشه واست میگیرم و خودمم توی فکر هستم ولی بازم ناراحت شدم ازش ، حتی میخواستم تمام هدیه ها رو پس بفرستم گفتم عجول نباشم ، اما تو فکرم پول پارچه پس بدم بهش 

گفتم بهش که شرایط فعلا خوب نیست و هر وقت خوب بشه واست میگیرم و خودمم توی فکر هستم ولی بازم ناراحت شد ...

اون از حسی ک گرفته گفته 

ناراحت نشو واضح گفته برات مهم نیستم

یعنی احساس بی اهمیتی اذیتش کرده

اون از حسی ک گرفته گفته ناراحت نشو واضح گفته برات مهم نیستمیعنی احساس بی اهمیتی اذیتش کرده

من همین الانم سر یه سری موضوعات ازش ناراحتم و این داستان بدتر هم شد .

من همین الانم سر یه سری موضوعات ازش ناراحتم و این داستان بدتر هم شد .

اینو در نظر نگیر اگه خودتم فکر میکنی غمگین شده گفته .

اون موضوع نمیدونم چیه شاید حق با خودت باشه در اون مورد

اینو در نظر نگیر اگه خودتم فکر میکنی غمگین شده گفته .اون موضوع نمیدونم چیه شاید حق با خودت باشه در ا ...

اره خودش بهم میگفت تو قبلا بیشتر دوستم داشتی و بهم توجه میکردی الان نمیکنی