2777
2789
عنوان

خانما فردا اول مهره استرس ندارین

375 بازدید | 41 پست

پیرو تاپیک قبلم  با بی تجربگی خودم  لباس فرم دخترم هنوز اماده نیست وفردا  باید بالباس پیشش بره  

تازه  صب رفتم براش مقنعه گرفتم  بدرد نخورو کوچیکه عصر باید برم  عوض کنم 

یه پسر پیش دبستانیم دارم 

خیلی هولم 

امیدوارم  از پسش بر بیام 

سخته  اینو ببر اونو بیار  ساعتاشون باهم یکی نیست 

عادت ندارن  صبا زود پاشن‌

خوراکیاشونو نمیدونم مرتب میخورن یانه 

خدایا کمک کن 

شب میخام گردو  پودر کنم  قاطی خرما کنم  باهم چرخ کنم مخلوط کنم با خودشون ببرن دغدغه شما چیه 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش میگذره انقد زود که باور نمیکنی فقط خودتو اذیت نکن

تا به شرایط عادت کنیم یکم زمان میبره   

اگه بچه ها همکاری کنن خوبه  

دخترم بهتره 

پسرم  صبا دیوانمون میکنه تابیدار شه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

به پسرم گفتن از شنبه بیاد.بچها میدونین شیفت صبح چه ساعتی باید برن؟بعضیا میگن هشت.درسته؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بعد یک هفته همچی برات عادی میشه

و سخت گیریت کمتر

الان استرست طبیعیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
به پسرم گفتن از شنبه بیاد.بچها میدونین شیفت صبح چه ساعتی باید برن؟بعضیا میگن هشت.درسته؟

پسر من چهارمه گفتن 7 و نیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم