2777
2789
عنوان

ضدآفتاب کرم پودری خوب میشناسین

95 بازدید | 19 پست

خودم درمالیفت میزنم اولش خوب بود الان انگار تو صورتم میماسه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ام کیو من راضیم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام کیو من راضیم

رنگی؟ چندوقته استفاده میکنی؟

لک نیاورده یا رو صورتت حالت غیرطبیعی و براق نداره؟

زیرش کرم دیگه ای میزنی یا فقط همینو تنها استفاده میکنی؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

منظورت ضدآفتاب رنگیه؟

بله حاوی کرم پودر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بله حاوی کرم پودر

برای پوست ضرر نداره؟ چون میگی کرم پودر داره میپرسم

اخه من میخواستم ضدآفتاب رنگی بگیرم که به جای کرم پودر استفاده کنم تا به پوستم آسیب نرسه ولی اینو گفتی دو دل شدم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

برای پوست ضرر نداره؟ چون میگی کرم پودر داره میپرسماخه من میخواستم ضدآفتاب رنگی بگیرم که به جای کرم پ ...

نمیدونم من درمالیفت گرفتم روش نوشته حاوی کرم پودر