[QUOTE=56492811]نه منظورم بعد مصرف قرص الان شما مصرف میکنی منم قبل مصرف عقب میوفتاد الان یک ماه مصرف میکنم عقب افتاد ...[ بله من الانم مصرف میکنم عقب میوفته یکی صبح میخورم یکی شب سرگیجه وحالت تهوع میگیرم ولی تحمل میکنم 3ورق خوردم 3ورق دیگه مونده که ان شالله یکماه دیگه تموم میشه پریودیمم عقب میندازه
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
مال منو 3روز عقب انداخت طعبیعی بودنشو نمیدونم عزیزم تو اقدامی ؟
اره یک سالو نیمه تو اقدامم اسفند رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری متفورمین و لتروزول داد خوردم امپول hcهم داد که قبلش رفتم سونو گفت هنوز زیره ۱۰ باز لتروزول داد خوردم که گفت بعدش امپولتو بزن من نزدم چون تو عید میخواستم برم شهرستان ببخشید نمیشد ی شب درمیون نزدیکی کرد گفتم پریود شم باز قرص میخورم بعد امپولامو میزنم که هنوز نشدم الان ۵ روزه عقب انداختم
اره یک سالو نیمه تو اقدامم اسفند رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری متفورمین و لتروزول داد خوردم امپول ...
اهان اول اینکه ان شاالله بارداری باشی اگه خدای نکرده نبود ان شاالله یه نی نی ناز خدا به جفتمون بده دوروز دیگم صبرکن بعد بی بی چک بزن ان شالله خبر خوش میشنویم من 7ماهه تواقدامم ولی خبری نشد رفتم دکتر برام سونو وازمایش نوشت اونارو انجام دادم همه چیم خوب بود فقط همین قرص هارو داد الان دارم مصرف میکنم ولی پریودمو منظم نکرده ماله شماهم شاید ماله اقدامه که عقب انداختید چون منم 5روز عقب انداختم بعد کلی خوشحالی پریود شدم 😢
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست