2777
2789
عنوان

عجیبه مردا همه قاطی کردن! مال ما هم بله!

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 70 پست

من روز یازده عید دچار این اتفاق شدم.فقط به خاطر اینکه گفتم چرا انقدر شلخته ای نایلون گذاشتم تخمه میخوری نریز لابلای صندلی بریز تواین نایلون.بخدا قیامت کرد یه ربع کامل فقط داد میزد میکوبید روفرمون حرفای بدی هم زد.اصلا هنگ بودم بغض کردم چون حتی نمیدونستم دقیقا چه اتفاقی افتاده من چی گفتم.رفت پایین بادبه کله ش خورد اومد معذرت خواهی یک ساعت عذرخواهی ببخشید باخودم بودم گفت تا تونستم باهاش حرف بزنم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشونم برای اولین بار امروز تشریف برده بیرون از خونه ۳-۴ ساعت ! چسبیده ور دل من. میرم توالت میاد هی ...

منم دیشب از دهنم در رفت گفتم فردا باشگاه نمیری؟ گفتم لااقل دوساعت بره بیرون نفس بکشم. گفت چیه خسته شدی؟ تقصیر تو نیست آب هم یه جا بمونه میگنده تو حق داری تقصیر من فلان شده است که... دیدم کار داره بالا میگیره گفتم نه بابا میخواستم ببینم اگه میری که لباساتو صبح آماده کنم

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
منم دیشب از دهنم در رفت گفتم فردا باشگاه نمیری؟ گفتم لااقل دوساعت بره بیرون نفس بکشم. گفت چیه خسته ش ...

😆😆😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هی هم میره میاد میگه شکم آوردم. نذاشتی برم باشگاه. به همه کارای آدم دخالت میکنن این زنا. دیروز گفتم من نذاشتم بری؟ مثلا موندی خونه برای من چکار کردی؟ میگه مگه باید کاری بکنم؟ نتیجه این تو خونه موندن و استراحت کردن میشه اینکه شبها تا ساعت سه و چهار نمیخابه. صبح به من میگه دیشب من تا چهار خوابم نبرد ولی سرکار همچین غرق خواب بودی که. گفتم ببخشیدا تو یک سال کار کردی هجده روز تعطیل کردی داری استراحت میکنی منم یکسال تو خونه کار کردم هجده روز رو باید دوبرابر سرویس بدم نباید خسته بشم؟ بعد میگه واه واه چه زبونی دارن این زنا

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
شوهر منم دیوونه شده همش منتظر قهر و دعوای الکیه خدا خودش رحم کنه البته من کاملا مواظبم پاچمو نگیره&n ...

وای خدا نکشت😂😂

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!
ایشونم برای اولین بار امروز تشریف برده بیرون از خونه ۳-۴ ساعت ! چسبیده ور دل من. میرم توالت میاد هی ...

توالتو خوب اومدی شوهرمنم هی صدامیکنه ازتودسشویی جوابشومیدمابازمیگه کجایی میگم دستشویی میگه چیکارمیکنی دلم میخوادگلاب ب روتون بگم برات غذامیکشم ولی میترسم دعوابشه

👩👶💓💓💓