من دوسه روزه همش میخونم یکی شوهرش زدش یکی کوبید تو دیوار یکی دعوای بیخودی راه انداخت ۱۳ بدرو بهم زد! امروزم مال خودمون داشتم سریال میدیدم زد یه کانال دیگه گفتم بزن اونجا دارم میبینم گفت چرا به من بی احترامی میکنی همش! بعد تلویزیون از برق کشید بیسکوییتا رم پرت کرد رفت تو اتاق درو بست! از هوای بهاره فکر کنم!؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال ما هم قبل عید گفت تا هجدهم تعطیل کردم کارو. گفتم جانم چه عیدی بشود. الان پانزده روزه نشسته بر جگر من. برنامش هم به این منوال هست که یه رکابی پوشیده با یه شلوارک گشاد. نشسته رو مبل راحتی و به ترتیب سیگار، تل گرام، آخرین خبر، دیوار، شیپور، شبکه خبر، نقد دروغ های شبکه خبر، چند تا فحش آبدار، دوباره از اول سیگار، تل گرام و.... گاهی خودش چایی میریزه گاهی منو صدا میزنه نهار و صبحانه هم که خب جای خود. دو روزه که دیگه من تحملم تموم شده اخمام رفته تو هم به من میگه اخلاق نداری که. اخلاقتو درست کن. به خدا تا سر کوچه هم نیومد با هم بریم.. 😖😖😖
هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
مال ما هم قبل عید گفت تا هجدهم تعطیل کردم کارو. گفتم جانم چه عیدی بشود. الان پانزده روزه نشسته بر جگ ...
وای خدا خخخخخخ
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من