2777
2789
عنوان

ناراحتی اعصاب

10460 بازدید | 47 پست

کیا ماماناشون ناراحتی اعصاب دارن میشه بگید به چه شکلی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من ازبچگیم یادمه حالش بد میشد همش باترس ولرز بزرگ شدیم الانم تا ناراحت میشه حالش بدمیشه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من مامانم يه دوره اي خيلي افسرده بود

همش گريه ميكرد 

صداشو بلند ميكرد با اينكه خيلي ارومه

الكي قهر ميكردو...

الان خوب شده خداروشكر اولا يه مشكلي داشت كه اصل مشكل و حل كرديم بعدم اونقدر منو خواهرم بهش پروبال داديم

باهاش ميرفتيم خريد ازش عكس ميگرفتيم هي تعريف ميكرديم پارك و رستوران و سينما ميرفتيم 

عادتش داديم به پياده روي روزانه

الان ماشااله روحيش عالي عالي

مامانم كلا خودشو ول كرده بود وليي الان به خودش ميرسه از ما خوش تيپ تره

منتها الان ١٠ سالي ميشه با قرص خواب ميخوابه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
الان همه میان میگن مامانمون مشکل اعصاب نداره ولی مادر شوهر و خواهر شوهر و جاریمون همه دارن. الان ما ...

اره مامانم مشکل داره ولی به مامان کاربرا کاری ندارم فقط میخام بدونم کسی مثل من هست یکم دل داریم بده همین دوست خوبم 

يعني چي حالش بد ميشه شايد دچار پانيك هست

نه اگه ناراحت بشه بی دلیل گریه میکنه باصدای بلند بعدش میخنده بی دلیل بعدش میخوابه ساعتها وقتی بیدار میشه کسل وافسرده است