2777
2789
عنوان

دهم تجربی

65 بازدید | 10 پست

من امروز روز اول بود همه دانش آموزان زرنگن حتی خودم اما من احساس میکنم نیستم استرس گرفتم همین اول کاری نیارسم نرسم بخونم اکتخانارو خراب کنم واقعا نمیدونم چکار کنم حالم خراب خرابه خیلی کمکم کنید خیلی هم می‌شنوم میگن افت میکنی بیشتر حالم بد میشه اینقد بده که نمیدونم فردا چطور برم مدرسه و اینکه من وقت زیادی برای حفظ یه درس میزارم الان نمیتونم و نمیدونم چطور ۳ یا ۴ درس رد تو ۳ یا ۴ ساعت کامل بخونم و بلد باشم مدرسه شاهد هستم استرسیم هستم احساس مملکتم امتحانا رو برا استرس خراب میکنممممم

تجربی زیاد درس حفظی نداره که بخوای وقت بزاری روش یه جغرافیا و آمادگی و تفکر که این حرف ها رو نداره 

عربیتون نسبت به عربی ما خیلییی آسون تره هیچی نداره تقریبا همون نهم یه چند تا چیز اضافه میشه 

واسه ادبیات هم جزوه بگیر احتمالا خوده معلم بده کارت خیلییی راحت میشه 

زبان هم قبل تدریس بخون و بعد تدریس اولین کاری که بکنی لغات حفظ و درس رو بخون حتما صدا گوش بده راحته راحت میشی 

چهار درس مهم هم فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی بیشترش فرموله...

ببین روزی ۵ ساعت هر روز از امروز شروع کنی درس بخونی قول میدم معدلت ۱۹ و خورده ای بشه 

ولی نه اینکه یه روز نخونی روز بعدش ۵ ساعت بخونی نه! هر روز روزی ۵ ساعت درس بخون و جمعه ها ۶ ساعت در طول سال اونوقت اصلا افت هم نمی کنی گلم 

موفق باشی

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

تجربی زیاد درس حفظی نداره که بخوای وقت بزاری روش یه جغرافیا و آمادگی و تفکر که این حرف ها رو نداره ع ...

مرسی عزیزم

من نهم که بودم از مدرسه که می‌اومدم تا دوازده شب سرم تو کتاب بود دیگه اینجا واقعا استرس بهم وارد کردن حالم خیلی بده یسری تاپیک ها که میخونم میگن تخصصی هارو که می‌خونیم وقت برا عمومی نداریم خیلی افت کردیم و اصلا گیجم ایشاالله همین باشه که میگی معدلم هفتم و هشتم و نوبت اول نهم ۲۰ بود نوبت دوم شد ۱۹.۹۵

کلاس تقویتی هم میرم تست هم میرم کتاب هم میگیرم بعد از الان مشاور بگیرم که بگه روزی چندساعت و چطور بخون

اخه هک باید درس های مدرسه رو بخونم هم تست و کتاب کار کنم نمیرسم واقعا احساس میکنم 

خودتون چه رشته ای بودین والان چمار کردین و قبلا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزممن نهم که بودم از مدرسه که می‌اومدم تا دوازده شب سرم تو کتاب بود دیگه اینجا واقعا استرس به ...

خودم رشته انسانیم...یازدهم می خونم 

ببین کسی که هر روز و مداوم درس بخونه مطمئن باش افت نمی کنه...

مشاور واسه دهم نیاز نیست...ولی واسه راحتی خودت می تونی بگیری 

ببین اصلا نگران نباش خبر خاصی نیست 

انشالا مثل هر سال میدرخشی

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀