2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داره برای موهای زخیم و پر هم خوبه روشن گننده پوست هم هست؟؟

درد ناحیه مچ و ساق پا و مچ دست و بیکینی هست 

برای موهای ضخیم جواب‌دهی بهتره

پوست رو هم چند درجه روشن‌تر می‌کنه 

به نظرتون کدوم دستگاه برای لیزر بهتر جواب میده بعد چه چیزی باید رعایت بشه تا مریض نشیم شنیدم خیلی ها بعد لیزر بیماری گرفتن با آلودگی 

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

چند جلسه تا الان رفتین؟

دو جلسه 

تقریبا 80 درصد موهام دیگه در نیومد 

هر چند جلسه 3 و 4 بازگشت دوباره مو داره 

و جلسه 5 و 6 تقریبا 90 درصد موها کاملا از بین می‌رن و بعد هم شارژدهی و...

سلام من موهای صورتم ضخیم و زیاد و پشت لبمم یکم با اینکه بزنم یه ذره سبزی میمونه و مشخصه    چیکار باید انجام بدم حتی نمیدونم کجا لیزر صورت خوبه ، دکتر غدد هم بهم گفت برم ولی مامانم نمیذاره

من به عنوان کسی که چهار سال پیش رفتم بهتون میگم قطع به یقین کندلا بهترین دستگاهه من ۸ جلسه رفتم و بعدش دو بار شارژ رفتم ولی بهیچ عنوان رویش مو ندارم عالیه البته جاییکه رفتم دستگاهش اصله

سلام من موهای صورتم ضخیم و زیاد و پشت لبمم یکم با اینکه بزنم یه ذره سبزی میمونه و مشخصه چیکار بای ...

با دستگاه کندلا اون نواحی رو لیزر کنید 

البته لیزر صورت یه مقدار ریسکیه 

برای جاهایی که قابل دسترسی نیست ژیلت بکشی...میشه از چند روز قبل کرم موبر زد ؟چون تا روز لیزر کمی مو از زیر پوست بیرون زده دیگه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خیلی پر مو ام کلا ، مامانمم میترسه و خیلی حساسه، بهترین جایی که برم و خوب جواب بده الان نمیدونم دقیق

دستگاه رو حتما کندلا برو 

از اینستا بگرد یه جای خوب که این دستگاه رو داره و نظرات مراجعه‌کننده‌هاش خوب بوده رو برو