2777
2789

دخترمو یکی از غیرانتفاعی های خوب شهرمون ثبتنام کردیم برای کلاس اول، حدود نصف شهریه (۲۵ تومن) هم دادم موقع ثبتنام، وقتی فرم سرویس پر میکردم گفتم راننده خانم باشه گفت حتما و خیالتون راحت

دیروز یه آقایی زنگ زد که من سرویس دخترتونم

شب بود تو واتس اپ به مدرسه پیام دادم شماره پیمانکار سرویس دادن همسرم زنگ زد و آقاهه خیلی بد حرف زد که نمیشه و همینه که هست و راننده ندارم

بعد من زنگ زدم معاون اون عذرخواهی کرد و کفت پیگیری میکنه

صبح زنگ زدم مدرسه گفتم حضوری بیام یا خودتون حلش میکنید گفتن بیا

الان باید برم شما بگید بنظرتون اصلا از حرفم کوتاه نیام دیگه؟ تهدید به بردن از مدرسه کنم؟

چون بچه خواهرشوهرم از راننده آقا خاطره بد داره همسرم واقعا دوست نداره

و میدونم هرروز باید دلم آویزون باشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

نه کوتاه نیا اگه از اول قول دادن بهت

ولی در کل راننده خانم کم پیدا میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کوتاه نیا اگه از اول قول دادن بهتولی در کل راننده خانم کم پیدا میشه

پیمانکار گفت فقط تو خیابون شما نداریم بقیه خانم هستن 

نباید قول میدادن

من با تاکسی بانوان رفت و آمد میکنم همشون از خداشونه سرویس بدن بهشون بیکارن بنده های خدا

سر همچین چیزی الکی بحث و دعوا نکن الان بچه را ببری کجا میخوای ثبت نام کنی روز اولی الکی بحث نکن

برو حقتو بگیر ولی نه دعوا کن نه تهدید کن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
پیمانکار گفت فقط تو خیابون شما نداریم بقیه خانم هستن نباید قول میدادنمن با تاکسی بانوان رفت و آمد می ...

خب پس برو بگو اگه خودتون نمیتونید من پیدا مرکنم ولی هرگز اجازه نمیدم دخترم با راننده آقا بیاد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سر همچین چیزی الکی بحث و دعوا نکن الان بچه را ببری کجا میخوای ثبت نام کنی روز اولی الکی بحث نکنبرو ح ...

مرسی عزیزم

من 12 سال سرویس آقا داشتم هیچی نشدیکم سال آخر طرف آدم گوهی بود ک اونقدر بزرگ بودم دیگه بفهمم چطور با ...

منم کل تحصیلم راننده آقا داشتم

بچه من کلاس اوله و واقعا با خانم راحت تریم

جدای از این ها به من قول دادن

پیمانکار گفت فقط تو خیابون شما نداریم بقیه خانم هستن نباید قول میدادنمن با تاکسی بانوان رفت و آمد می ...

اگه مدرسه سرویس نداشت بگین خودم معرفی میکنم 

کسیو ک اعتماد دارین خودتون معرفی کنید

درست میشه ،نشد خودت از یه جای دیگه سرویس بگیر در اصل مدارس وظیفه ای برای تامین سرویس بچه ها ندارن

خودشون پیمانکار سرویس دارن میگه فقط باید از طرف همون باشه