2777
2789
کلهس اول یادمیگیره خو مگه سرکلاس نشستن چه مهارتی میخواد🤨😆

کلاس اول که رفت پسرت متوجه میشی چون همه معلم ها پیش زمینه اینو دارن تو کلاس اول که بچه شما پیش دبستانی گذرونده و این مسائل رو وقت نمیزارن یاد بدن 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

تو خونه خودم کار میکنم باهاش از الان تا۱۰۰ میشماره الفبارو یادش دادم دیگه چکار کنم؟

چند تا کتاب گاج بگیر هر روز کار کنه 

سودوکو کار کن باهاش 

الفبا را با خمیر با آرد با هر چی که جذابه کار کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بعد تکامل اجتماعی بچه ها مسلما تو جامعه همسن و سال هاشون شکل میگیره و یادگیری قواعد و نظم و تربیت مدرسه رفتن و سر کلاس نشستن رو بهتره تو پیش یادبگیرن تا زمان مدرسه مشکلاتشون کمتر بشه...بهتره ثبت نامشون کنید...پدر و مادر در قبال آموزش فرزندهاشون مسئولن...

یادمه یکی از همکااسی اول دخترم .گفت من دخترم پیش نزاشتم خودم باهاش کار میکردم.اتفافا شرایط مالی شوهرش بد نبود اولم تو غیر انتفاعی بود

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آخخ این پیش دبستانی واجب نیسکه مستحبه ۲۰تومن میدی بچه میره اونجا خمیر بازی کنه

عزیزم من مربی پیش هستم پیش منم نمی‌خوای بیای شهریه بدی که بگی بخاطر شهریه میگم

ولی ۲۰ تومن بخاطر خمیر بازی نمی‌دی

قبلاً همه بچه ها با هم در یک سطح بودن الان بچه ها بس زرنگ یا پررو شدن اعتماد به نفس بچت توی پیش درست میشه توی مدرسه بتونه گلیمش رو  بیرون بکشه

محتویات درس ها بس سنگین شده یه آمادگی قبلی تو پیش میگیره تا لنگ نزنه

نزدیک ۵ تا کتاب دارن فقط خمیربازی نیست 

ولووو اون خمیر بازی هم دلیل داره. باعث دست ورزی میشه که سال بعد مشق نوشتنی هی مداد اندازه بگه خسته شدم

کلهس اول یادمیگیره خو مگه سرکلاس نشستن چه مهارتی میخواد🤨😆

عزیزم از این پیش دبستانی های مهد قرآنی بذار...خیلی ارزون..بچه همسایمون رفته بود با لباس همه چیش شده بود ۴ الی ۵ تومن ..تازه بازم کمتر ..نزدیک خونه بود ..نقاشی الفبا همه چی بهش یاد دادن ..شعر میخوند

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو خونه خودم کار میکنم باهاش از الان تا۱۰۰ میشماره الفبارو یادش دادم دیگه چکار کنم؟

شما فقط داری توی آموزش یادگیریش کار می‌کنی بیشتر خسته ش میکنی توی پیش با روش های دیگه و گروهی کار میکنم 

من دخترمو پیش دبستان ننوشتم به جاش یه بلیط یکساله استخر گرفتم. دو روز در هفته از صبح میرفتیم فرهنگسر ...

رابطه اجتماعی

دفاع از خود

مهارت حل مشکلات 

مهارت دوست یابی

مهارت ارتباط با گروه 

هیچ کدوم اینا توی برنامه تون نبوده 

مثلاً توی پیش بچه ها سر بازی هم باهم درگیر میشن مهارت حل مشکل آموزش میبینن که برای مدرسه و بعد ها برای ارتباط با خانواده به دردشون میخوره

کتاب خیلی سبز پیش دبستانی رو بگیر تو خونه باهاش کار کن اکی هست ...کل سال تعطیله به بهونه سرما، صرفه جویی در انرژی و .... بچه چیزی از دست نمیده...

امسال برا پیش ۲ نزدیک ۴۵ میلیون پول دادیم که میدونم نصف سال حداقل تعطیله