2777
2789
فکرمیکنم از پارسال امادگی اجباری شده.چون گفتند احتمالا قراره دوباره کلاس ششم رو بردارند.مدیر مدرسه د ...

آخه ششم رو که برمیدارن دوبا ره یکسال پیش دانشگاهی اضافه میشه بازهم فکر نمی‌کنم به پیش دبستانی ربط داشته باشه چون اگر اجبار میشد به هرحال اخبار اعلام می‌کرد خبر به این مهمی رو ولی مطمئن باشید فرستادنش خیلی بهتر از نفرستادن هست مهم اینه که آدم کاری انجام میده منفعت رو خودش ببره حالا چه اجبار چه غیر اجبار

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مدارس اینکار رو میکنن و احتمالا غیر قانونیهاگه پیش نرن باید یه دوره یه ماهه برنپیش اجباری نیست

چه قانونی چه غیر قانونی انقدر دانش اموز زیاده که میتونن رد کنند

خلاصه که مدرسه دولتیه و از قبل به همه اولیا اطلاع دادند که مدرک پیش نداشته باشند ثبت نام نمیشن

همین تهران

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

نظر بالا توضیح دادماموزش و پرورش گفته اجباری نیستاما بعضی مدارس مدرک میخوان

امیدارم مدرسه ای بچه اسی میخواد بره مدرک میخواد  ولی من چند نت دیدم بعضی پیش دبستانی ها برا بچه هایی که نرفتن و مدرسه شون مدرسه میخواد دوره میزارن فک کنم تو ۳۰ ۴۰ روز همه چیزو یاد میدن مدرک هم مبدن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

رابطه اجتماعیدفاع از خودمهارت حل مشکلات مهارت دوست یابیمهارت ارتباط با گروه هیچ کدوم اینا توی برنامه ...

تو استخر و تو کلاس با بچه های دیگه تعامل داشت

و اتفاقا شدیدا توی دوستیابی و تعاملات اجتماعی قویه

تو خونه خودم کار میکنم باهاش از الان تا۱۰۰ میشماره الفبارو یادش دادم دیگه چکار کنم؟

باهم کاردستی درست کنید، نقاشی بکشید، خمیربازی کنید 

کاربرگ های پیش دبستانی رو دانلود کن پرینت بگیر یا خودت تو دفترش بنویس حل کنه

در کل همه کارایی که تو پیش دبستانی انجام میدن تو خونه باهاش کار کن

چندتا از اقوام ماهم بچه هاشون رو پیش دبستانی نفرستادن ولی اون واسه چندسال پیش بود 

ممکنه الان اجباری باشه و سال بعد برای ثبت نام کلاس اول، به دردسر بیفتید

قشنگ تحقیق کن ببین مشکلی نباشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

چه قانونی چه غیر قانونی انقدر دانش اموز زیاده که میتونن رد کنندخلاصه که مدرسه دولتیه و از قبل به همه ...

پس استارتر باید از مدرسه نزدیکشون بپرسه اجباریه یا نه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

آخخ این پیش دبستانی واجب نیسکه مستحبه ۲۰تومن میدی بچه میره اونجا خمیر بازی کنه

دختر نصف ریاضی کلاس اول . علوم کلاس اول و حروف الفبا رو تو پیش یاد گرفت . باز تو کلاس اول خیلی اذیت میکرد