2777
2789
عنوان

چرا اکثر پرستارها دارن مهاجرت میکنن ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 69 پست
یعنی همه پرستارها از اول دبستان پول دادن .آموزش رایگان نیست اینجا .بعدم انرژی و حمل ونقل به قیمت منا ...

والا من درسم خوندم مدرسه دولتی خوندم تیزهوشان درس خوندم  دانشگاه روزانه خوندم تا دکتری  همش هم ۲۷ سالمه والا ما که پول نمی‌دادیم مگر یک هزینه اندک که خرج کتاب و دفتر و شهریه تیرهوشان و خوابگاه و فلانه

من ماهی دوتومن از خانواده میگیرم و خوابگاه میمونم و دانشجوی دکترام 

کسی که هدف داره سختی هم به جون میخره

والا من درسم خوندم مدرسه دولتی خوندم تیزهوشان درس خوندم دانشگاه روزانه خوندم تا دکتری همش هم ۲۷ سا ...

خودتون میگید ۲۷ سالتونه 

یعنی ۹ سال پیش کنکور دادید 

کنکور الان رو باید براش هزینه کرد تا قبول شد 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نامردند با امکانات اینجا پرستار میشن بعد پشت پا میزنن به وطن و هموطن

خواهرم پرستاره دیگه میخواد نره چون 16 میدن اونم خوابگاه نمیدن یعنی خودش باید پول خوابگاه بده همراه با غذا با بنزین رفت و آمد عملا بیگاری هست

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

تو ایران با منت یه سرم وصل می‌کنند باید همراه داسته باشی  تو خارح کل کار مریض با پرستار هست معلوم هست با اون شدت کار تایم استراحت بیشتری دارن .اگه خبری تو پرستاری بود خود خارجی ها رغبت به این شغل داشتند 

خودتون میگید ۲۷ سالتونه یعنی ۹ سال پیش کنکور دادید کنکور الان رو باید براش هزینه کرد تا قبول شد

ا۹ سال پیش همه بی کتاب و آزمون میرفتن دانشگاه؟ ارشد دادن کتاب و جزوه نمیخواد؟ دکتری کتاب و جزوه نمیخواد؟ تیزهوشان نمیخواد؟

قطعا بچه های ۹ سال دیگه هم به شما همین حرف رو میگن

هر زمانی سختی خودش رو داره 

چیزی کسی بخواد باید تلاش کنه

یعنی همه پرستارها از اول دبستان پول دادن .آموزش رایگان نیست اینجا .بعدم انرژی و حمل ونقل به قیمت منا ...

نه کجا اموزش رایگانه حتی دانشگاهای دولتی هم بعد برای ازادسازی مدرک باید پول داد جداازبنکه کلی پول تستو کتاب برای قبولی 

دانشگاه ازاد هم که مشخصه مدارس دولتیم الان شهریه دارن جدا از کمک به مدرسه حرفم بزنی میگن دولت بودجه نمیده خواهرزادم هیئت امنایی میره سرویسو نمیشستن  میگفتن اداره نیرو نمیده مایع دسشویی نمیذاشتن خونواده ها مجبور شدن پول بدن برای سشتشوی روزانه 

ا۹ سال پیش همه بی کتاب و آزمون میرفتن دانشگاه؟ ارشد دادن کتاب و جزوه نمیخواد؟ دکتری کتاب و جزوه نمیخ ...

چرا میخواست ولی مثل الان نبود عزبزم 

چرا گارد میگیری شما ؟

کنکور ۹۸ به بعد خیلی تغییر کرد

این حرف من نیست 

حرف مشاوری بود که ۱۴ سال تو حوزه کنکور فعالیت کرده بود

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

خواهرم پرستاره دیگه میخواد نره چون 16 میدن اونم خوابگاه نمیدن یعنی خودش باید پول خوابگاه بده همراه ب ...

شوهر خواهر من مسئول ای تی مرکز بهداشتو بیمارستان شهرمونه با ۱۵سال سابقه بعد کسورات ماهی ۱۶دریافتی داره گداخونس اصن 

ا۹ سال پیش همه بی کتاب و آزمون میرفتن دانشگاه؟ ارشد دادن کتاب و جزوه نمیخواد؟ دکتری کتاب و جزوه نمیخ ...

قطعا و حتما ۹ سال دیگه هم کنکور سخت‌تر میشه و من نوعی نبابد برم خودمو با بچه های اون دوره مقایسه کنم 

شوهر خواهر من مسئول ای تی مرکز بهداشتو بیمارستان شهرمونه با ۱۵سال سابقه بعد کسورات ماهی ۱۶دریافتی دا ...

آره والا حالا برو بودجه حوزه ها رو ببین

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

چرا میخواست ولی مثل الان نبود عزبزم چرا گارد میگیری شما ؟کنکور ۹۸ به بعد خیلی تغییر کرداین حرف من نی ...

مشاور دنبال پوله هر حرفی میزنه، منظورم اینه باید تلاش کرد با هر شرایطی هست نگفت شرایط سخته ونمیشه من با مدرک ارشد با درس خوندن تو تیزهوشان میرفتم سرویس بهداشتی تمیز میکردم تا پول کتاب های کنکور دکترام بدم پول مصاحبه دکترام بدم

یه دوران بود تموم شد شوینده نچسبید به دستم که

تحت هر شرایطی باید تلاش کرد

خواهرم پرستاره دیگه میخواد نره چون 16 میدن اونم خوابگاه نمیدن یعنی خودش باید پول خوابگاه بده همراه ب ...

ببخشید کجا نره ؟ متوجه نشدم

والا من درسم خوندم مدرسه دولتی خوندم تیزهوشان درس خوندم دانشگاه روزانه خوندم تا دکتری همش هم ۲۷ سا ...

موفق باشید.

جسارتا خود خوابگاه ترمی ۵ونیم میدن بچه‌های ما!

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

مشاور دنبال پوله هر حرفی میزنه، منظورم اینه باید تلاش کرد با هر شرایطی هست نگفت شرایط سخته ونمیشه من ...

ببخشید نمیدونستیم مشاور کنکور و کنکوری های فعلی که تو دل ماجرا هستن خبر ندارن و دروغ سرهم میکنن اونوقت شما میدونی !

شما اگه بعد سال ۹۸ کنکور ندادی که کلا کنکور فعلی رک نمیتونی درک کنی