2777
2789
عنوان

چرا اکثر پرستارها دارن مهاجرت میکنن ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 69 پست
تو خارج به پرستارها خیلی بها میدن ، اما اینجا شیفت های سنگین دارن و حقوقش هم کمه

یعنی حقوق بالا و ساعت کاری کمتر؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

چون نامردند با امکانات اینجا پرستار میشن بعد پشت پا میزنن به وطن و هموطن

کدوم امکانات؟طرف خودشو پاره میکنه تا قبول بشه اونم با هزارجور آدم سهمیه ای که سر راهشه،بعد دم از امکانات میزنید

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون نامردند با امکانات اینجا پرستار میشن بعد پشت پا میزنن به وطن و هموطن

والا من میخواستم یچیزی بخرم رفتم دیجی کالا قیمتشو دیدم عصرش دوباره رفتم دیدم ی میلیون رفته بالا

همون بهتر ک برن با دلار ۱۰۵تمنی و طلای ۹۶۰۰

دکتر و دندون پزشک اصلا شرایط خوبی ندارنپرستارا حین تحصیل میرندکتر با دو س میلیارد بدن مدرکشونو بگیرن ...

مثلا حین تحصیل برن آلمان چقدر تمکن مالی بابد داشته باشن؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

کدوم امکانات پدر مادرای بیچاره کلی شعریه میدن الان دبستان دولتی هم پولیه چه برسه به دانشگاه

بالاخزثره امکان تحصیل دارن مه پرستار میشن دیگه به نظر من نامردیه نظر شما محترمه اینکه یه آدمی از امکانات ،انرژی و....یه کشور استفاده کنه و موقع سود آوری بره یه کشور دیگه خیلی بده .این نظر منه .به نظرم خودخواهیه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

من ی مدت پیجای مهاجرت رو نگاه میکردم،چ ایرانی هاش چ خارجی هاش. توی اکثر جاهای دنیا متاسفانه واسه پرستاری ارزشی قائل نیستن. مثلا اگه پرستاری توی آلمان خیلی خوب بود،چرا اینقد مهاجر میگیرن؟چرا خودشون نمیرن سمت این شغل؟

چون زندگی توی ایران با این حقوقای پایین نمیشه کاری کرد،شاید بتونن ی زندگی معمولی توی کشور مقصد داشته باشن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

کسی که واقعا هدفش داشتن یه شغل مناسب و هدفش خدمت به مردمه که تو این کشور کار و زندگی مبکنه با همه بدی ها و خوبی هاش  ولی کسی که دنبال بهانه گرفتن و نق زدنه دنبال فرار اون کارو زندگی و امکاناتی که بری خدمت کنی به اجنبی به درد هیچی نمیخوره

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

کدوم امکانات پدر مادرای بیچاره کلی شعریه میدن الان دبستان دولتی هم پولیه چه برسه به دانشگاه

دانشگاه رفتن پول میخواد کلا اونم رشته پرستاری 

برا سراسری که باید هزینه کنکور و آزمون و کتاب تست کنی 

برا ازاد هم شهریه بابد بدی 

دانشگاه رفتن پول میخواد کلا اونم رشته پرستاری برا سراسری که باید هزینه کنکور و آزمون و کتاب تست کنی ...

میگن الان مدرسه ها هم پولی شده 

منظورش دانشگاه نیست 

دولتی هم انگار بعضییا خیلی جاها رایگان نیست

غیر انتفاعی هم چند ده میلیونه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

میگن الان مدرسه ها هم پولی شده منظورش دانشگاه نیست دولتی هم انگار بعضییا خیلی جاها رایگان نیستغیر ان ...

گفت مدرسه هم پول میخواد چه برسه دانشگاه !!

🤣فیلم زیاد می‌بینی

نه فیلم نمیبینه، اون روزی رو میبینه که ماهایی که ایرانیم بریم بیمارستان پرستار و دکتر پیدا نمیشه، حق ما خورده میشه چون باید کسی میخوند که میموند و خدمت میکرد

امکانات درصورتیه که رایگان باشه وقتی پولیه پس دیکه عیچ مدیونی وجود نداره

یعنی همه پرستارها از اول دبستان پول دادن .آموزش رایگان نیست اینجا .بعدم انرژی و حمل ونقل به قیمت مناسب اینا نیست .همه اینا به کنار عرق به وطن پس چی میشه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم