2777
2789
عنوان

چرا اکثر پرستارها دارن مهاجرت میکنن ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 69 پست
دقیقا اصلا بحث هزینه ها به کنار آنقدر کلاس آنلاین و آزمون آزمایشی و کتاب تست های گرون اومده و سوالات ...

متاسفانه سطح سوالات و شرایط کنکور کارشناسی وحشتناکه و غیرقابل‌قیاس با کنکور ارشد و دکتراست، اصلا استاندارد نیست؛ صرفا یه رقابت کثیف بین مافیای حال حاضره.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

متاسفانه سطح سوالات و شرایط کنکور کارشناسی وحشتناکه و غیرقابل‌قیاس با کنکور ارشد و دکتراست، اصلا است ...

بله هر موسسه هم تبلیغ میکنه بیا پیش ما از همه بهتریم 

کنکوری بیچاره هم مجبوره پول خرج کنه 

اومدن امتحانات نهایی رو هم اضافه کردن !

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم امکانات؟طرف خودشو پاره میکنه تا قبول بشه اونم با هزارجور آدم سهمیه ای که سر راهشه،بعد دم از امک ...

اگه امکاناتی نیست از همون اول مهاجرت کنن تا پرستاری رو هم همونجا بخونن چون اونجا حتما خیلی راحته!!

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

آره والا حالا برو بودجه حوزه ها رو ببین

ادمی که عقلش میده دست دشمنش بهتر از این نمیشه محض اطلاع حوزه اصلا بودجه دولتی نداره مخارجش از هزینه شخصی مردم که واریز میکنن به حساب رهبری تامین میشه اونم با خواست خودشون تازه ماهی هفت هشت تومن بیشتر حقوق نمیدن بهشون اکثر طلبه ها شغل دوم دارن میرن کارگری برای تامین معاششون

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اگه امکاناتی نیست از همون اول مهاجرت کنن تا پرستاری رو هم همونجا بخونن چون اونجا حتما خیلی راحته!!

واقعا خوابید یا خودتون رو زدید به خواب که من میگم دومیه، چرا انقدر خودتون رو صاحب همه چی میدونید،بس نیست انقدر بالابزرگی کردن برای همه چی؟هر ایرانی حق داره اینجا درس بخونه و بعد مهاجرت کنه به هرجایی که دلش میخواد اگر میتونی برو قانون رو عوض کن حالا هم که نمیتونی بسوز از این بیشتر 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ادمی که عقلش میده دست دشمنش بهتر از این نمیشه محض اطلاع حوزه اصلا بودجه دولتی نداره مخارجش از هزینه ...

بزن نت بودجه حوزه علمیه که مصوب مجلس هست 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

واقعا خوابید یا خودتون رو زدید به خواب که من میگم دومیه، چرا انقدر خودتون رو صاحب همه چی میدونید،بس ...

الان همه ادعا دارن خودشون بیدارن و بقیه خوابن شما نفر اول نیستی😏 کسی نمیگه حق ندارن ! یه چیزایی هست به اسم شرف و اخلاق 

خیلی از ایرانی ها از مهاجرت برگشتن و داخل ایران دارن کار میکنن و اعتقاد دارن در کشور دیگه اونا فقط یه کالا می‌سازن ولی وقتی میان ایران یک کشور رو می‌سازن (این حرف یه تولید کننده ی بزرگی بود که برگشت به ایران) 

اون خانوم که میگه شرایط پرستاری در ایران سخته ، خب از اول برن فرنگ که همونم به راحتی بهش برسن دیگه نیازی نیست اینجا این همه مشقت تحمل کنن ☺️

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

الان همه ادعا دارن خودشون بیدارن و بقیه خوابن شما نفر اول نیستی😏 کسی نمیگه حق ندارن ! یه چیزایی هست ...

منتظر دستور جنابعالی بودن شما که فرمودید چشم اجرا میشه😬

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان همه ادعا دارن خودشون بیدارن و بقیه خوابن شما نفر اول نیستی😏 کسی نمیگه حق ندارن ! یه چیزایی هست ...

جهان پر از تضاد بین قانون و اخلاقه.

کادر درمانم سختیای خودشو داره اما تنها راه مهاجرت نیست، این به ایدئولوژی هر کس برمی‌گرده.

یکی میره تا از ساخته‌های بقیه استفاده کنه و به اصل بخور بخور پای‌بنده، یکی می‌مونه تا خودش بسازه و به بکار بخور فکر می‌کنه.

به هیچ‌کدوم توهین نباید کرد قضاوت با وجدان هر کسیه؛ اما وظیفه ماهایی که موندیم اصلاح سیاستای غلطه وگرنه از ایران غیر ویرانه مطلق چی می‌مونه؟ ایران‌مونو دوست داریم و پاش هستیم تا وقتی در سایه عنایت آقا امام زمان باشه.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.