2777
2789

چرا باهاش کنار نمیام😭ساید چون احتمال پسر دادن ولی ن من از اولم همین بودم س ماهمه هنوز باهاش کنار نیومذم😭همش دارم خودمو عذاب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا به کسایی که بچه نمی‌خوان بچه نده بیچاره بچه که از الان بهش حس بد داری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

وای من عاشق پسر بچم، ان شاالله خدا در اینده بهم یه دونه سالمشو بده

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

چطور دلت میاد ناشکری کنی ، یه ثانیه خودتو بذار جای اونها ک بچه دارنمیشن ....

مگه دختر وپسر فرقی داره،نی نی کوچولوو نازه ، نعمت خداست و جای خودش راهم باز میکنه ...ناشکری کنی از الان تا اخرعمر خدا هرطورشده تلافی میکنه

منم همین بودم ناشکری میکردم  که چرا باردارم طی بارداری مهاجرت کردم و از خانوادم دور شدم تنعا باشوهر و خانوادش غربت  تنعا دلخوشیم بچم بود که بیاد از تنهایی دربیام وقتی دنیا اومد ۱۰ روز بعدش فوت کرد 🥲😔 ناشکری نکن خدا تو رو لایق مادر شدن دیده کاش من جای تو باردار بودم 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

اگه هرروز صبح پامیشدی با ذوق میرفتی تست میزدی و منفی میشد شاید خوشحال تر بودی

اگه از این دکتر به اون دکتر میرفتی و جواب های متفاوت میشنیدی و می موندی دیگه باید چیکار کنی خوشحالی تر بودی

من هیچ وقت نفهمیدم چرا باید از یه جنس بچه ناراحت شد واقعا چطوری دلتون میاد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........