2789

پسر ۲۹ ساله با دختر ۱۸ ساله 

اگه آقا پسر شغل و خانواده خوبی داشته باشه به نظرتون درسته این ازدواج ؟ 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

اره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

خیلیه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرد سالم شاید به بچه‌ای که باید عمو صداش بزنه میل جنسی داشته باشه اما خودشو کنترل می‌کنه و پررو پررو نمیره خواستگاریش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اره منم با شوهرم انقدر اختلاف سنی داریم

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

با ۱۲ سال اختلاف ازدواج کردم از سنش راضیم عاقل و پخته اس زندگی بلده 

البته آدم تا آدم فرق می‌کنه خیلیا هستن تو چهل سالگی عاقل نشدن خیلیا هم هستن تو ۲۵ سالگی عاقل و مسئولیت پذیرن

مرد سالم شاید به بچه‌ای که باید عمو صداش بزنه میل جنسی داشته باشه اما خودشو کنترل می‌کنه و پررو پررو ...

😂👏🏻

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

آره 

من و همسرمم 10 سال فاصله سنیمونه

فقط یه چیزش بده اینکه مادرشوهرم میگه سن پسرم داره میگذره باید بابا بشه و برا من اصلا مهم نیست

البته برا شوهرمم مهم نیست این موضوع 

دیگه هیچی اذیتم نمی‌کنه و نکرده تو این مدت 2،3 سال

خیلیم راضیم

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

بابا خیلییههه رسما وقتی پسره دیپلم گرفته دختره وارد اول دبستان شده.

تصورش هم زشته

یعنی فکر کن یه پسر 20 ساله بالغ میره خواستگاری یه دختر بچه 9 ساله 

خیلی ضایع ست

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.