2789
عنوان

نظرتون در مورد این تفاوت سنی برای ازدواج چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 117 پست

من شوهرم شصت و خودم هفتاد یک هستم همسرم صد برابر من احساسی تر و تو رابطه اکی تر و با نشاط تر از من هست شکاک نیست و حساب کتاب حقوقش مشخصه پنهون نمیکنه رفیق بازی هاشم کرده دیگه سرش تو زندگیه الان

یه کتاب روانشناسی خوندم زمان مجردی که اختلاف سنی زیاد طرف مقابل خواه ناخواه میخواد نقش پدری بازی کنه وطرفش کنترل کنه .من فکر میکردم چرته تاازدواج کردم . واقعاهم همینطوره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اطرافم بیست سال اختلاف دیدم خوشبختن چون اقا دیگه عاقل شده اذیت نمیکنه

برادر شوهرمن ۱۳سال از زنش بزرگتره عکساشون مثل پدرو دختر بودن تو نامزدی ولی الانزنش زندگی بهتری داره نسبت به همسناش 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

یه کتاب روانشناسی خوندم زمان مجردی که اختلاف سنی زیاد طرف مقابل خواه ناخواه میخواد نقش پدری بازی کنه ...

حقیقتا ربطی نداره، چون تجربه کردم

منو همسرم پنج سال تفاوت سنی داریم ولی همش سعی داره کنترلم کنه که موفقم نمیشه

بستگی به تربیت شخص داره نه سن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
والا من نمیفهمم چرا شما داری قیمه هارو میریزی تو ماستاتو این تاپیکم نگاه کنی خیلیا تجربه این سن ازدو ...

خداروشکر که راضی هستن، امیدوارم روز به روز خوشبخت‌تر هم بشن

اما وقتی جزو روابط مشکل‌دار محسوب میشه و نیاز به چندین برابر مشاوره بیشتر و بررسی داره بهتره فوق‌العاده و عالی توصیفش نکنیم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حقیقتا ربطی نداره، چون تجربه کردممنو همسرم پنج سال تفاوت سنی داریم ولی همش سعی داره کنترلم کنه که مو ...

گفتم درسته تاحدودی بعضی چیزهابه تربیت وفرهنگ خانوادگیه ولی باور کن حتی اگه محدودت نکنه ولی توبیشترچیزهااحساس میکنه باید مواظبت باشه یا چیزی نشونت بده چون پیش خودش میگه تجربه ام بیشتراززنمه . هرچقد زنش پخته رفتارکنه 

مشکل داره افکارت

افکار شما سالمه

گفتم که راحت باشید و این روابط رو تشویق کنید

من جلوتون رو نگرفتم که

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خداروشکر که راضی هستن، امیدوارم روز به روز خوشبخت‌تر هم بشناما وقتی جزو روابط مشکل‌دار محسوب میشه و ...

روابط مشکل دار نیست چون فاصله سنی هنوز معقوله، ولی صددرصد نیاز به مشاوره و شناخت هست و این موضوع اصلا ربطی به سن نداره شما چه بخوای با 20 ساله ازدواج کنی چه 40 ساله باید بشناسیش و ببینی طرف گزینه خوبیه برای ازدواج یا نه، خودت پتانسیل هندل کردن این ازدواجو داری یا نه و... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
روابط مشکل دار نیست چون فاصله سنی هنوز معقوله، ولی صددرصد نیاز به مشاوره و شناخت هست و این موضوع اصل ...

گفتم «چندین» برابر مشاوره و شناخت لازم داره 

نگفتم بقیه نیازی بهش ندارن

از لحاظ معقول بودن بهتره بیشتر مطالعه داشته باشید

نه

اونایی که میگن آره ادا بخاطر پول میگن یعنی میگفتی 38 ساله، 48 ساله بازم میگفتن آره 

دسته دوم با توجه به سن خودشون میگن ولی دوره ها فرق کرده قطعا دختر 18 سالشه با دختر متولد 60 و 70 حتی دختر متولد اوایل 80 هم فرق داره، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یه کتاب روانشناسی خوندم زمان مجردی که اختلاف سنی زیاد طرف مقابل خواه ناخواه میخواد نقش پدری بازی کنه ...

دقیقا درسته حتی اگه مشکلی نباش اون درک متقابل بینشون وجود نداره. بخصوص اگه سن بره بالاتره دیگه بدتر میشه