2777
2789
عنوان

الکی بعضیا توی این سایت گنده شدن

415 بازدید | 34 پست

الان داشتم تاپیک های یک کاربر رو میخوندم واقعا نه بلده حرف بزنه نه درست بلده جواب بده تا یکی مخالف نظرشه گارد میگیره اصلا نمیدونم این آدم چرا گنده شده اینجا بدم میاد از اینطور افراد

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

خب خداروشکراون کاربرگنده من نیستم چون بیشترتاپیکام قفله😎😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من این همه سال میرم میام فقط یه کاربر یادم مونده اسمش کاپ کیک عصبانی بود واقعا هم عصبانی بود😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

اسم نمیارم واقعا چون میدونم طرفداران افراطی داره اینجا و خودشم ببینه بیاد اینجا خوشم نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این سایت خودش چی هست که بخواد گنده هم داشته باشه🤣🤣

بیخیال عامو...

یه سایته که سوالامونو میپرسیم و رد میشیم ازش...

غیرازینه؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
این سایت خودش چی هست که بخواد گنده هم داشته باشه🤣🤣بیخیال عامو...یه سایته که سوالامونو میپرسیم و رد ...

واقعاا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بگم والا 

من گاهی اذیت میشم سر مخالفت ها و نوع برخورد اما میرم بقیه تاپیک هاشون میبینم چقدر گناه دارن که دروغ هاشون یادشون نمیمونه کسی باهام بحث میکرد برداشت گفت فکر می‌کنی کی هستی من پدرم کارگاه داره 🤐

همین امشب تاپیک دیدم که گفتن پدرش کارگر 

با احترام به همه شغل ها اما اینجا متاسفانه شده جایی برای عقده گشایی ، من پرستارم اینقدر که اینجا انترن رزیدنت دیدم در بیمارستان ندیدم . جو قبلا سایت بیشتر پسند میکردم 

خب خداروشکراون کاربرگنده من نیستم چون بیشترتاپیکام قفله😎😂

منم😁😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ