2777
2789
عنوان

شوهرم الان جلوی بابام روم دست بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 180 پست
پدر مادرم ایران نیستن

خب عزیزم شما چرا پیششون نیستی ؟اینجوری خب تنها بگیرت کرده حداقل شهرستان بودن باز یه چیزی اما خارج ایران تا بخوان بیان کلیه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به تماس تصویری ز خورد با اینترنت

یه کاسه ایی زیر نیم کاسه است اما

اما تو به روی خودت نیار واصلا دیگه دراین مورد چیزی نگو انگار نه انگار چیزی دیدی

چون اگه سخت جلوش وایسی الان دیگه خیلی خیلی پنهانی کارشو میکنه

و تو هیچ وقت حقیقتو پیدا نمیکنی .صبور باش تا بفهمی این کبه بعد تصمیم درستی میگیری

نمیشه که،چی بگم😭الان بابام بنده خدا حالش خراب شد فهمید چیه داستان قطع کرد،اگه میشد برم هزار سال نمی ...

😞خدا هدايتش كنه،من فقط به زنايى تو شرايط شما شاغل شدن رو پيشنهاد ميكنم كه بعد چند سال خداقل بتونين اگه خواستين مستقل رو پاى خودتين بياستين و تكليف خودتون دست خودتون باشه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
بابام داره ز میزنه الان با این چشما میفهمه چی بگم

بگو بهش بعدا بهت میگم یه جوری بهش بفهمون‌که نمیتونه ماجرا رو بهش الان پیش شوهرت بگی

فردا که تنها بودی بهشون زنگ بزن و بگو و از خانواده ات پنهان نکن اما بگو فعلا چیزی به روی خودشون‌نیارن تا حقیقتو کشف کنی

بابام داره ز میزنه الان با این چشما میفهمه چی بگم

بردار بنده خدا سكته نكنه زبون لال،برو صورتتو با آب سرد بشور

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من پدر مادرم دورن اینجا نیستن 😭😭😭اگه بودن این حرومزاده اینقدر راحت هر غلطی نمیکرد

وقتی قبول کردی با همین مرد از پدر مادرت دور بشی باید فکرشم میکردی من شرط ازدواجم بود که تا اخر تهران باشم پیش پدر مادرم اونم با لینکه پذیرفت زبانی ولی باز من شرط ضمن عقد ثبت کردم خود زنا هم مقصرن اول کار حواسشون به هیچی نیست فقط به فکر لباس عروسن بعد میفهمن طرف حروم زادست خودمونم باید اصلاح بشیم دبگه 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆