2777
2789
عنوان

از شهری که توشم متنفرم

106 بازدید | 9 پست

نمیگم کجام که بر نخوره به یه عده

بدتررررررین همسایه ها، بی ملاحظه ترین آدما به پستم خوردن 

۷ ساله ساکن این شهر شدم، چندتا خونه عوض کردم مگه میشه یه همسایه آدم حسابی گیرم نیاد که حداقلِ فرهنگ آپارتمان نشینی رو رعایت کنه! 

شاید فکر کنین مشکل از خود ماست. نیست ولی، یعنی اصلا کاری به کار کسی نداریم

طبقه پایینی که رسما گند زده بود به آپارتمان، ۴، ۵ تا پسر جوون که چه عرض کنم غول تشن و ۴ تا دختر همخونه بودن کثااااافتی که میبارید ازشون .

تا ۵ صبح بلند بلند حرف میزدن.... انگار میکروفون قورت دادن یا با کی دعوا دارن، واقعا عربده میکشیدن... 

توروخدا راهکار دارین بگین، حالا این یه مشکل بود، سختی کلا زیاد کشیدم تو این ۷ سال نه فقط بگم همسایه، مسئله شخصی خودم و اتفاقایی که برام افتاد

شرایط برگشتن ندارم

بعضی شبا مثل الان حس خفگی بهم دست میده... سخته آدم جایی زندگی کنه که دوست نداره

( تهران نیستما) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متنفرم مشکلاتم صدبرابر شماستبوی فاضلاب و تعفن در خیابانهازباله های متلاشی شده در کوچه هااینجا جه ...

ان شاءالله😔

واقعا سخته جایی از چشم آدم بیفته و مجبور به موندن باشه

تازه مثلا بالاشهرشونم😔

چقدر بد نمیشه کل شهر اینجوری باشه که. پرس و جو کنین مثلا میوه فروشیا حاجاقای مسجد اینا بهتون بگن کجا خوبه اگه مشکل مالی ندارین سال بعد عوض کنین. همسایه بد آدمو پیر میکنه.

ان شاءالله😔واقعا سخته جایی از چشم آدم بیفته و مجبور به موندن باشه

خیلی سخته خواهر

خیلی

درکت میکنم

مگر ما چقدر زنده ایم

کی میخاییم لذت بریم

خدا دری به روت باز کنه

همچنین برای من