2777
2789

بچه خواهرم خیلی درونگرا و کم حرفه امروز خاله میترسم روز اول مدرسه تنها باشم دوست پیدا نکنم همه ی دوستی دارن باهاش حرف بزنن اما من چی هیچکس اگه نخواد کنارم بشینه

گفتم خاله ناراحت نباش همه دوست دارم باهات دوست باشن گفت خیلی تنهام فقط خانواده رو دارم🥲🥲🥲

دلم کباب شد برای بچه یاد زمان خودم افتادم چقد بچه‌ای مدرسه اذیتم میکردم با اینکه هیچ مشکلی نداشتم کسی نمی‌خواست باهام باشه🤦🏻‍♀️

کاربری دست دو نفره🩷

منم اینطوری بودم اول مهر به جای استرس درس مدرسه استرس دوست پیدا نکردم داشتم🥲

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران مدرسه تخمییییی ترین و تخمی ترین دوران زندگیم بود

یادش که میفتم عوقم میگیره 

حالم بد میشه تا استخونام تیر میکشه 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

کاش شاگرد من بود .راش مینداختم 😂😂

کم رو میگیرم پررو تحویل میدم صدای همه دراومده 🤪

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

روز اول برو باهاش .

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.