2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامران تفتی ندوست😅☹️

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

به نظر منم به هم میاناز نظر قد و هیکل و قیافه فکر کنم خیلی ها چشمشون پی کامران با اون صدای نخراشیده ...

دقیقا

اخه سلبریتی کراش چه ربطی به ازدواجش داره😭😂🤦🏼‍♀️

اینا کی طلاق میگیرن کی شوهر میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ولی اصلا بهم نمیانب هر حال ب ما چهمشکلاتمون اونقدره ک دغدمون این نیس متین ستوده و کامران مزدوج شدنوا ...

چرا به هم نمیان اینو میخوام بدونم😭😂

امبدوارم مشکلاتت زود حل بشه

نه خب میگم چرا به هم نمیان به نظرتون چیشون به هم نمیاد

حس میکنم اقا شوخ و خاکیه

خانم ابهت داره و اهل قیافه گرفتن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون