2777
2789

خانما الان از ازدواحتون راضی هستین یا نه با دلیل بگین

معیار هاتون چی بوده؟ چند درصدش رو الان همسرتون داره 

به کسی‌ که مجرده و دوست داره ازدواج بکنه زودتر و سر خونه زندگی خودش باشه چه نصیحتی میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوستام میگفتن پولدارباشه خواستگارمون ولی من میگفتم اخلاق مهمه بایکی ازدواج کردم سنش خیلی بالاترازخودم گفت پولدارنیستم گفتم مهم نیس اخلاقت خوب باشه باهام .افسوس ندانستم هیچ مردی اخلاق نداره دوستام خوب کاری کردن 

ببین الان تا پول نباشه ن میتونی عروسی بگیری ن خونه رهن کنی ن طلا بخری آرزوهات هم باید به گور ببری

اون که صد البته پول باید تا یه حد معقولی باشه

اما من فکر میکنم به جای پول خیلی زیاد 

طرف باید عرضه داشته باشه عرضه داشته باشه زندگی فراهمه

و اینکه انسان باشه و انسانیت حالیش باشه

معیارم اخلاق موقعیت مالی داشتن مغز اقتصادی مستقل بودن حمایت گر بودن وابسته به خانواده نبودن بروز احساس بلد بودن کنترل خشم داشتن پایه بودن اهل سفر و تفریح بودن اهل گیر دادن نبودن که خداروشکر همسرم اینا رو داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اون که صد البته پول باید تا یه حد معقولی باشهاما من فکر میکنم به جای پول خیلی زیاد طرف باید عرضه داش ...

ن عزیزم همسر من حداقل حقوقش ۴۰ ۵۰ هس ولی بازم تو این اوضاع بی پول محسوب میشه