2777
2789

کم سن نبودیم هر دو 

هر دو هم تحصیل کرده و پخته و موفق  🫠

سر یه مسئله از هم جدا شدیم 

البته من جدا شدم 

چون دیدم  ب خواسته ام توجهی ندارا  و انتظار فداکاری از سمتو منو و کوتاه اومدن از سمت منو داره 

منم بخاطر این جدا شدم 

و ب خکاستگاری رسمی اش نه گفتم 

ب خودش،و خانواده اش خیلی برخورد 🥲

الهی بمیرم برای دلم 

هنوز دوسش دارم 🙂  و ذهنم وابستشع 

اگ میبود 

الان زن و شوهر میبودیم 

و شهربور عقد میکردیم 

....

نگید ک برو بهش بگو 

چون تموم شدع 

و من میسوختم تو این رابطه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاصیت آخر شب همینه 

ادم دلش تنگ میشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یا حرف دلت یا حرف عقلت

تصمیم با خودته

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دیگه تصمیمت از نظرت عاقلانه بوده .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مشکل اینه عقلم درست گفت ولی. دلم نپذیرفت

همیشه دل غالب میشه به عقل متاسفانه .این دل و ادم تا میتونست مچاله کرد کلا دلتنگ نشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چطور بگم عشق اول و ۴ سالم بوده 🥲چطور ب دلم بفهمونم بهترین کارو کردم

کاملا حق میدم بهت عزیزم سخته چند وقتی درگیر خواهی بود مطمئن باش اگه اهل رل زدنی با یکی دیگه رل بزن حواست پرت میشه اگه نه باید چند وقتی رو به سختی بگذرونی