2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین میشستین خونه

1133 بازدید | 38 پست

من کادر درمانم شوهرمم کادر درمانه ولی شغلامون فرق داره.

امروز کلینیک جدید رفته بودم برای کار همکارهای خانم دورهم نشسته بودیم ازم پرسیدن شوهرت چکارست گفتم همه گفتن ما اگر جای تو بودیم میشستیم خونه از پول شوهرمون استفاده میکردیم(البته شوهر من تازه فارغ التحصیل داره میشه و خیلی پولدار نیست)

بعد داشتم فکر میکردم چرا من انقدر به خودم فشار میارم تو ۳۲ سالگی دیسک گردن گرفتم مچ دستم درد میکنه و ... . دو شیفت سرکار میرم برای چی؟

بعد میگم این همه درس خوندم انگار فقط پول خودم بهم میچسبه اگر خودم پول در نیارم شاد نیستم

به حرف همکار بها نده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رو هم بگم که یه نفر قبلا تاپیک زده بود با همین مسئله شما ....

و گفته بود که تمام مدتی که کار میکرده و واسه زیاد کردن پول و خرید خونه داشته زحمت میکشیده ،،،متوجه شده بود که شوهرش واسه پدرو مادر خودش ،ماهانه کمک خرجی مقرر کرده بود ....و خانم می گفتن که حتی واسه مادر تنهای خودش هزار تومن هم بدون اطلاعه شوهرش خرج نمی کرده ....خانم از این همه حماقت و سختی دادن به خودش پشیمون بود ...بیشتر به سلامتیت فکر کن ،،،چون مردا دوست دارن حامی و خرج کن باشن واسه کسی ...

عزیزم بنظرم خیلی به حرفای دیگران بها نده ،چون یچیزی میگن واسه خودشون ،حیف نیست درس خوندی،زحمت کشیدی بشینی توی خونه ،اما خب این مشکلات جسمی ای،که گفتین راه حلش اینه که مثلا فقط یه شیفت کار کنی و کمتر بخودت فشار بیاری ،سعی کن برای تفریحاتت وقت آزاد بیشتری بذاری ،باتوجه به نوع شغلتون اگر با یک شیفت میتونی حدود ۲۰۰ تومن درماه دربیاری همون یه شیفت کافیه 

من میگم در کنار همسرت درامد خودت رو داشته باش 

حالا چه در زمینه شغلی خودت با ساعات کاری کمتر

چه یه شغل دیگه که منبع درامد شخصی داشته باشی و مستقل از همسرت باشی 

بنظر من استقلال مالی خ مهم حتی اگه از طرف همسرت تامین بشی

این حرفا تو لفظ گفته میشه  وگرنه هیچ دندانپزشکی هرچقدر پولدار نمیشینه تو خونه   الان مادرشوهرت کار نمیکنه؟

ولی اگه جای تو بودم فشار زیاد نمیوردم که جسمی خیلی فرسوده بشم و رو تخصص گرفتن فوکوس میکردم  چون تو سن بالا ک نمیتونی خیلی کار عملی کنی اگه استاد دانشگاه باشی بنظرم خیلی خوبه

منم همکار شما هستم

همسرم وکیل هستن و درامدشون خوبه

یعنی درامد من نباشه مشکلی پیش نمیاد

اما کلا ذهنیت من با خانه دار بودن و کار نکردن سازگار نیس

هم پول دراوردن رو دوس دارم هم استقلال داشتن رو هم جایگاه اجتماعی خوب داشتن رو

این همه درس نخوندیم که بشینیم تو خونه عمرمون رو تلف کنیم

در کنار اینا زندگی متعادل هم لازمه

به خودت فشار نیار

مرتب ورزش کن

تایم کاریت رو با شرایطت هماهنگ کن

عزیزم بنظرم خیلی به حرفای دیگران بها نده ،چون یچیزی میگن واسه خودشون ،حیف نیست درس خوندی،زحمت کشیدی ...

مرسی عزیزم فعلا که نمیتونم شیفت کم کنم به خاطر شیفتهام

ولی امشب رفتم mri  دادم دیسک های گردنم درگیرن

شونه هامم انگار درگیرن هنوز mri م رو نشون ارتوپد ندادم

جدیدا درد جسمی خیلی اذیتم میکنه

من میگم در کنار همسرت درامد خودت رو داشته باش حالا چه در زمینه شغلی خودت با ساعات کاری کمترچه یه شغل ...

این روزها همش میگم کاش داروسازی میخوندم یه درامد پسیو داشتم

واقعا درد جسمی اذیتم میکنه

گردن شونه

منی که مثلا شیفت بر میداشتم کلا اکست تو اون شیفت برام میذاشتن الان اصلا نمیتونم اکست کنم

دیروز حس کردم دیکه توانایی اندو کردن هفت رو ندارم

احساس میکنم دارم تحلیل میرم

این حرفا تو لفظ گفته میشه وگرنه هیچ دندانپزشکی هرچقدر پولدار نمیشینه تو خونه الان مادرشوهرت کار ن ...

چرا و واقعا نمیدونم چطور میتونه این همه کار کنه

کاش رادیو قبول شم

توانایی یه سال دیگه درس خوندن ندارم

کاش امتحان امسال سخت بود یهو امیدوار نمیشدم به امسال چون اگر قبول نشم دیگه انگیزه ایی نمونده برام