2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین میشستین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 38 پست
منم همکار شما هستمهمسرم وکیل هستن و درامدشون خوبهیعنی درامد من نباشه مشکلی پیش نمیاداما کلا ذهنیت من ...

خیلی فرسوده شدم

دیگه اکست اصلا نمیتونم بکنم

اندو هفت سخته شده برام و خیلی چیزهای دیگه

شما دندانپزشک بودید درسته 

منم امسال انتخاب رشتم و دندانپزشکی زدم  خیلیم بین پزشکی و دندون دودل بودم ولی همه میگفتن دندون بهتره

فشار کاری خیلی زیاده؟ بنظرتون من دستام کوچیک و ضعیفه بدنمم لاغره خیلی مشکل ساز میشه برام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همکار شما هستمهمسرم وکیل هستن و درامدشون خوبهیعنی درامد من نباشه مشکلی پیش نمیاداما کلا ذهنیت من ...

سلام عزیزم خوبی دیدی دنتیستری کوییز رو؟

تخمین رتبه ها رو به نظرت درسته؟

من رتبم بر اساسش زیاد خوب نمیشه

خیلی فرسوده شدمدیگه اکست اصلا نمیتونم بکنماندو هفت سخته شده برام و خیلی چیزهای دیگه

اکست یعنی همون دندون کشیدن ؟راستش من و شما نقطه مقابل همیم ،من داروسازم و همیشه حسرت میخورم که چرا اول دندون نزدم توی انتخاب رشته...

چرا و واقعا نمیدونم چطور میتونه این همه کار کنهکاش رادیو قبول شمتوانایی یه سال دیگه درس خوندن ندارمک ...

احتمالا قدرت بدنیش بالاهه

بنظر منم رادیو قبول بشی خیلی خوبه دیگ نیاز نیست همش کار فیزیکی کنی  اگه ام قبول نشدی سال دیگ  از اولم واسه سال بعد برنامه داشتی

رتبه‌م احتمالا حدود ۱۲۰ ۱۳۰ اینا بشه احتمالا قبول نشم

عشقم

من چندین بار گفتم ورزش بابد روتین زندگیت باشه ولی گوش نمیدی

من دایم ورزش میکنم اصلا سالهاس عادت کردم

هم هیکلم روفرمه و اعتماد به نفسم بالاس هم درد جسمیم کمه موقع مار

بعدشممم بیخیال جراحی شو

مال مردهاست

اکست چیه اخه

سلام عزیزم خوبی دیدی دنتیستری کوییز رو؟تخمین رتبه ها رو به نظرت درسته؟من رتبم بر اساسش زیاد خوب نمیش ...

سلام عزیزم 

دیدم

مطمئنید نمره خام رو درست حساب کردین؟

برای من زده ۳۵ تا ۶۵ 

خیلی فرسوده شدمدیگه اکست اصلا نمیتونم بکنماندو هفت سخته شده برام و خیلی چیزهای دیگه

متوجه نمیشم مشکلتون رو

درد دارید موقع کار که نمیتونید؟ 

ببین من ساااال هاست دارم ورزش میکنم

یه اپ خفن دارم، باهاش توی خونه تمرین میکنم و اروم اروم یه باشگاه کوچیک توی خونه سرهم کردیم با وسایلی مثل دمبل و هالتر و تردمیل و انواع کش و نیمکت و… 

برو پیش یه متخصص طب فیزیکی، برای مشکل دست و گردنت ورزش اصلاحی و فیزیوتراپی بگیر و ورزش رو وارد روتینت بکن