2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من میخواستم با مدارا حل بشه ولی نشد

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا 

پس معلومه طرف دشمن نیست، دوسته، از راه مروت وارد شو‌ ممکنه نتیجه بده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

۱۵سال کمه برا مدارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه والا، البته ما که نمیدونیم داستان چیه که بتونیم نظر بدیم ولی معمولا هر رابطه‌ای دو طرف یا چند طرف داره، باید اولا دید طرفین حرف همو متوجه میشن یا نه، دوم این که طرفین رو نظر خودشون حتی به غلط مصرن و پافشاری میکنن یا نه، سوم این که از نقطه‌ضعفهای هم سوءاستفاده میکنن یا نه، چهارم این‌که این وسط بوی استبداد و خودرایی میاد یا نه... و و و الی ماشاءالله 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نه والا، البته ما که نمیدونیم داستان چیه که بتونیم نظر بدیم ولی معمولا هر رابطه‌ای دو طرف یا چند طرف ...

آدمی که مغرور وکینه ای باشه راحتی خوشحالی طرفش زیاد مهم نباشه .کنترل خشم نداشته باشه.قابل تحمله؟؟

آدمی که مغرور وکینه ای باشه راحتی خوشحالی طرفش زیاد مهم نباشه .کنترل خشم نداشته باشه.قابل تحمله؟؟

نه، ولی معمولا این شرایط دفعتا بوجود نمیاد، عوامل و محرکاتی در بوجود اومدنش دخیلن، مثلا شاید تحمل و مدارای بیش‌از حد ما، یا رفتارهای ما که باعث چنین واکنشی میشه و در طول زمان تبدیل به یه سیره و خصلت رفتاری میشه، باید گشت و علت رو پیدا کرد تا از همون  راهی که رفتیم برگردیم، البته میدونم خیلی مشکله 

بنظر میاد داره یکه‌تازی میکنه

به هر حال باید به هر نوعی دنبال چاره و راهکار بود، معمولا اخم و‌تخم و دعوا و قهر تا یه حدی مؤثره و از یه جایی به بعد نه تنها اثر نداره که خودش مزید برعلت هم‌ میشه، پس باید دنبال راه‌حل جدید بود