2777
2789

دوستم دختر خوبیه و از همه نظر معپولیه 

قیافه ش خوبه 

اطلاعاتش بالاست 

۲۸ سالشه 

لاغر و اندام خوبی داره و قد متوسط

یه پسر چاق پیر ۴۰ ساله سبزه و کچل ک همسایه شونه اومده خواستگاریش پسره پراید داره پولدار نیس ولی دختره هم  ردر همون حده

واقعا خانواده اون پسر چرا دوستمو انقدر پایین دیدن 

چقدر اعتماد به نفس داشته

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داری میگی هر دو معمولی هستن دیگه در به حد کی اونیکی رو کوچیک کرد این وسط به نظرت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اعتماد ب نفسشون

خب دختره نابود شده 

بدتر اینه خانواده دخترم اون آدم رو لایق ندونستن ولی اقوام حسود مبگن بدید بره دیگ 😢بیستر از اینکه بقیه م میگن منتظر چی هسی برو ناراحته

خب ببین مفهوم خواستگار این که وارد حریم خونه بشه 

پس اجازه ورود به دست پدر اگه پدر شرایط بسنجه و هرکسی اجازه نده حرمت دختر هم حفظ میشه وگرنه دختر باشی هزار تا حرف هست که فلان کس مورد خوبی نباید دوستت ناراحت بشه

من 20سالمه

امروز ی پسره 25سالش بود امد خاستگاریم

برای اولین بار بغضم گرفته بود و میخاستم گریه کنم

چون از صبح خونه رو مرتب کرده بودم یه عالمه و قیافه پسره رو که دیدم خورد تو ذوقم

یعنی کارد میزدی خونم در نمیومد 😂😂😂🤣