2777
2789
زندگی منو گفتی امروز بعد ۱۶ سال رفتیم مبل بخریم رفته مبل اسکارلت خریده ارزانترین و بی کیفیت ترین بهش ...

حالا همین مبل میشه یه حرف مفت بزنن تو صورتم منم سرم میزاره خدا نبودش کنه خسته شدم از دستش گفتم نداشتی نخر میگه پول دارم نمیخرم چی بگم به این بشر از نظر خونوادش من لیاقت یه فرش ندارم من کل وام ازدواجم دادم بهش جهاز خودم خریدم مبل وتلویزیون به عهده آقا بوده وام ازدواجم خودمون قسطش دادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی منو گفتی امروز بعد ۱۶ سال رفتیم مبل بخریم رفته مبل اسکارلت خریده ارزانترین و بی کیفیت ترین بهش ...

اه شوهرمنم یباراینکارکرد رفت پول پاتختیمو که براربود وندسال پیش بدیم مبل دادفرش خرید

یاخدا کلکسیون یختی هستی عزیزدلم انشالله ازون کوچه بی خیر بری وواقعا بهترین خونه رو بگیری چرا نذر یاچ ...

چله سه بار گرفتم 

دفعه اول مادرم تومور مغزیش معلوم شد 

سری دوم بابام رفت کما و برنگشت 

سری سوم شوهرم تصادف کرد 

کلا از چله میترسم 

خاک توسرشون هزاربار ومنم دقیقا مثل شما جای غریب هستم ورفتاراشون همینه ای کاش نزدیک خانواده خودم بودم ...

حدا برات جبران میکنه 

من سه تا راهمینجوری دست تنها بزرگ کرذم تا خداهست به خلق خدا چه نیازاست 

منم خیلی روزهای سخت داشتم قسم خوردم مادرشوهرم مریض شد یا زمین گیرشد منم بگم دخترت باید بیاد من وظیفه ندارم

الانم هرکاری داره اصلا انجام نمیدم میگم همین که خودتو شهید کردی براش بیاد انجام بده جالبه دحترشم اصلااا کمکش نمیکنه مدام میناله که کسی کمکم نمیکنه خواستم بگم اگر تبعیض نمیذاشتی حتما من کمک میدادم کمم نمیومد ولی دلم ازدست کارات خونه

چله سه بار گرفتم دفعه اول مادرم تومور مغزیش معلوم شد سری دوم بابام رفت کما و برنگشت سری سوم شوهرم تص ...

عزیزم چقدر سخته زندگیت البته منم خیلی بدبختی کشیدم ازبچگی بخاطر همین گاهی حالت های افسردگی میادسراغم ولی چله های قرانی چیزبدی نیست دفع شرمیکنه مطمئن باش ربطی به چلت نداشته ولی خب حق داری تکراراین انفاق باعث شده بترسی منم بودم همین میشدم فقط میتونم بگم خداکمکت کنه

چله سه بار گرفتم دفعه اول مادرم تومور مغزیش معلوم شد سری دوم بابام رفت کما و برنگشت سری سوم شوهرم تص ...

من که دیگه نمازم نمیخونم اینقدر بلا سرم اومده بریدم از عالم وادم دیدم اونایی که نماز نمیخونن لخت وقتی هستن تهمت میزنن غیبت میکنن مال حروم میخورن بیشتر پیشرفت میکنن همین جاریم جلو شوهر من روسریش در میاره یه لباس توری نازک میپوشه با سوتین قرمز که بندش آویزون تا یکی میاد سریع خودشو می‌میپوشونه یا جیزی بینشون هست یا میخواد حرص منو دربیاره بعد تو چشم عالم وادم عزیزه نشده جیزی بخواد گیرش نیاد منم خون به جیگرم میشه یه جیزی بخرم

چقدر باید بدذات باشه که بهت طعنه میزد شوهرش طلاقش نمیده؟

نه بابا شوهرش مثل پروانه دورش مرده تازه تو سر شوهرشم میزنن که تو لیاقت دختر ما نداری تو بدبختش کردی بدبختی هیچیم براش کم نمیزاره

حدا برات جبران میکنه من سه تا راهمینجوری دست تنها بزرگ کرذم تا خداهست به خلق خدا چه نیازاست منم خیلی ...

افرین ینی مادرشوهرمنم دائم ازدخترش تعریف میده و تبعیض میذاره بینمون دخترش براخونه تکونی یه زنگم بهشنزده ۵ساله شدم عروسشون یکباربرای خونه تکونی نیومد کمک مادرش درحالیکه من یکی دوبار رفتم دیدم باز مادرشپخرم پز دخترشو میده تومهمونی میگه خداشانس بده دختر برای مادرشوهرش رفته خونه تکونی من دست تنها خونه تکونی کردم اینا و که شنیدم دیگه نرفتم کمک

۵۷ایناس

نه بالا هست نه پایین،🤣وقتی سن میره بالا واقعا حوصله بجهارو ندارم، من خودم مادرم سنش بالاس نمیذارم خواهر و برادرام بچهاشونو بیارن پیش مادرم برااینکه نگه داره، حالا خودم باشم مشکلی نیست ولی وقتی نیستم میگم نیارین لطفا