2777
2789
نوه دختر رو از خودشون میدونن ولی نوه پسر رو نهمن بعد سالها گفتم چرا اینجوری هستید گفتن بچه های تو به ...

انگار تخم وترکه  خودشون نیست حالا من بچه داداشم تازه دنیا اومده مادرم همش بالاسری بود چهار روز بیمارستان ده روز خونش تا سرما شد خودش میگرن داره برادرم سرطان ولی گفت مادرش مریضه گناه داره چه ربطی داره نوه عزیزه چه دختر چه پسر مادر من برا دختر وپسر یه اندازه جبران کرد به استثنا خودم که کلا منو وبچمو دوست نداره

فعلا گفتن یه عکس باید بگیره ۳۵ میلیون هست بعد جواب قطعی میدن دعا کنید براش ممنون

ان شاءالله به همین زودی دلتون شاد بشه و برادرتون خوب بشن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ببین مغازه دارن میشنن جلو مغازه بعدم بارها دیدم پشت بقیه غیبت میکنن بعدم آدم باید بشینه تو مغازه ...

حق داری عزیزم واقعا رومخه ادم راحت نیس خداصبربده منکهدیگه دارم روانی میشم

حق داری عزیزم واقعا رومخه ادم راحت نیس خداصبربده منکهدیگه دارم روانی میشم

عزیزم اینقدر مشکلات دارم که این کوچیکترینشه جاری عفریته و برادر شوهر بدذات همسایه هستیم 

مادرشوهر گنده گو و پرتوقع همسایه م

خواهرشوهرای دخالت گر و حرف مفت زن و فتنه‌گر 

شوهرررررررری که همیشه مقابلمه همیشه از نظرش محکوم و مقصرررررم 

حالا من خواهرشوهرم بچه دار نمیشه بعد باهم ازدواج کردیم به فاصله دوماه شوهرم بچه دوست نداشت ده سال طول کشید تا راضی شد بعد همین خواهرشوهرم به من می‌گفت تو نازا هستی وقتی خبر بارداری دادمش گفت اینقدر برات نذر کردم حالا باید برم ادا کنم گفتم آخی میگفتی بهت بگم الکی نذر نکنی منم مریم مقدس نبودم برادرت هیچ حرکتی نمیزد من مقصر نبودم

خاک توسرشون حالا پسر پسرمیکنن انقد ادعاشون میشه پسرشونو دوس دارن با بچش اینطورمیکنن!!!خانواده شوهرمن ...

حانواده شوهرمن بچه هامو دوست دارن 

ولی به بچه ها خدمت نمیکنن مثلا نگهشون دارن یا اگر مریض بشن یه کاری براشون کنن یا حمایت کنن. 

چرا؟ چون اثار اون حمایت و نگهداری به من میرسه یعنی من اسایش پیدامیکنم پس چرا انجام بدن

ولی خودشونو برای نوه دختر شهید میکنن که دختره اسایش داشته باشه. تا بوده همین بوده من داداشم زن نداره بگم مامانمم همینطوریه ولی این خراب شده ای که من هستم نمیگن عروسمون از خانوادش خیلی دوره نیازداره حمایت کنیم مستقیم بهم گفتن به ما ربطی نداره 

عزیزم اینقدر مشکلات دارم که این کوچیکترینشه جاری عفریته و برادر شوهر بدذات همسایه هستیم مادرشوهر گند ...

یاخدا کلکسیون یختی هستی عزیزدلم انشالله ازون کوچه بی خیر بری وواقعا بهترین خونه رو بگیری چرا نذر یاچله نمیگیری؟

عزیزم اینقدر مشکلات دارم که این کوچیکترینشه جاری عفریته و برادر شوهر بدذات همسایه هستیم مادرشوهر گند ...

زندگی منو گفتی امروز بعد ۱۶ سال رفتیم مبل بخریم رفته مبل اسکارلت خریده ارزانترین و بی کیفیت ترین بهش میگم اگر قرار بود از اینا بخرم ۱۵ سال پیش میخریدم سر همین دعوامون شد میگه تو مبل صد میلیونی پسند نکردی من مقصرم گفتم دوتا مغازه رفتی هنر کردی گشنه وتشنه وخسته بردی آوردیم دیگه خودش خریده پولم داده اینقدر بیشعور

حانواده شوهرمن بچه هامو دوست دارن ولی به بچه ها خدمت نمیکنن مثلا نگهشون دارن یا اگر مریض بشن یه کاری ...

خاک توسرشون هزاربار 

ومنم دقیقا مثل شما جای غریب هستم ورفتاراشون همینه ای کاش نزدیک خانواده خودم بودم منت مادرشوهرنمیکشیدم