فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16318 عنوان درباره ازدواجم خیلی شک دارم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 112 بازدید | 5 پست خواستگارم اخلاقش خوبه پسر خوب و سالمیهاما از اینکه زرنگ نباشه و هوش اقتصادی نداشته باشه جنم نداشته باشه در آینده پیشرفت نکنه میترسم دیروز | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahijoonmm عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2776 خوبه که... اونو خودت کم کم متوجه میشی خیلی سخت نگیر لطفا لطفا مشاوره هم برید
گلbanoo عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 385 از هرچی بترسی همون میشه نتیجه مثبت نمیدهمن خودم دقیقا سرم اومد دیگه اصلا نمیتونم تسلیمذهنم بشم😐
فریما۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16318 از هرچی بترسی همون میشه نتیجه مثبت نمیدهمن خودم دقیقا سرم اومد دیگه اصلا نمیتونم تسلیمذهنم بشم😐 ذهن من که اصلا پدرمو درآورده هما چی برعکس چیزی میشه که فکر میکنم ینی به چیزی اطمینان میکنم قضاوت میکنم حدس میزنم که اینجور میشه دقیقا برعکسش میشه و سوپرایز میشم
گلbanoo عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 385 ذهن من که اصلا پدرمو درآورده هما چی برعکس چیزی میشه که فکر میکنم ینی به چیزی اطمینان میکنم قضاوت میک ... منم دیگ همش مشغوله ذهن در آورده پدرمون رونمیدونم چجوری جلوش رو بگیریم تا سوپرایز نشیمهرچقدر ک زور میزنم به ذهنم آروم کنم نمیشهههه اصلاایا حداقل مثبت بیندیشم اما برعکس منفی می اندیشم