2777
2789
عنوان

بیاین از معجزاتی که دیدین بگین

82 بازدید | 12 پست

بیاین بگین چه اتفاقایی توی زندگیتون افتاده که باورتون نمی‌شده رخ بده ولی رخ داده؟ از شفای بیماری گرفته تا قبولی دانشگاه و ... 

و اگه دوست داشتین بگین چه دعاهایی خوندین و چه کارایی کردین که معجزه رو دیدین ، بقیه هم یاد بگیریم ازتون 🥺

خودم الان برای یک دوستی دعا میکنم که بخاطر اتفاقی که براش افتاده به شدت حالش بده ... آزمون مهمی هم داره و با این وضع نمیتونه بره واقعا. به اهل بیت توسل کردم حالش زودتر خوب بشه و فراموش کنه چیزایی که دیده رو. در حالت عادی بهتر شدنش ممکنه ماه ها زمان ببره ولی من میدونم اهل بیت که نابینا رو بینا میکنن براشون کار نداره یک مشکل روحی رو جوری خوب کنن که خود دوستم هم باورش نشه ... 😭😭

بهم یکم امید بدین لطغا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دیدم که بیمار کلیوی که رسما داشت یک کلیه اش رو از دست میداد، در عرض 2 هفته چنان خوب شد که وقتی دکتر ها سونوگرافیش رو دیدن باورشون نمیشد این همون کلیه هست ... به حضرت رقیه توسل کرده بودن 

دیدم، خیلی چیزا، هیچ کار نداره براشون، دعای معراج بخون و حضرت رقیه س رو بگیر تو بغلت💞

وای دقیقا از خودشون معجزه دیدم من 😭

ممنونم که گفتی 

چجوری بخونم ؟ آداب خاصی داره و به دفعات خاصی باید خونده بشه؟ 

عمم داشت میمیرد مریضیه بد داشت 

پنج سال وقت داشت توی یکی از شبای محرم خواب دیدم ک داریم نذری میدیم برای حسینم 

یهو عممم اومد با حال وخیم کمر خم شده ی نذری دادم بهش گفتم بخور شفا میده 

فرداش عممم اومد خونمون(خارج از کشور زندگی میکنن ما حتی از مریضیش خبر نداشتیم قطع ارتباط بودیم) شوکه شدیم اومده بود حلالیت بگیرهک خوابمو بهش گفتم 

شایپ بگین دروغ میگی ولی به همون حسینم قسم 

وقتی برگشت اون کشور ازمایش داد هیچ اثری از بیماری نبود!!!! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عمم داشت میمیرد مریضیه بد داشت پنج سال وقت داشت توی یکی از شبای محرم خواب دیدم ک داریم نذری میدیم بر ...

قربون امام حسین ... 

من از چله حق شناس هم خیلی معجزه دیدم 

شما دعای خاصی خونده بودی؟ 

به نظرت این دوست منم مشکل روحیش خوب میشه توی چند روز؟ باید خیلی بهتر شه ... 😭

قربون امام حسین ... من از چله حق شناس هم خیلی معجزه دیدم شما دعای خاصی خونده بودی؟ به نظرت این دوست ...

نمیدونم گلی 

اره اون مدت همش نماز میخوندم دعا میکردم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚