2777
2789
عنوان

همسر بی مسئولیت

119 بازدید | 5 پست

چکارکنم بنظرتون ده روزه رفته سفر کاری و از همون موقع جواب منو‌نمیده اصلا حتی خرجی خواستم نفرستاده و یه چیز کوچیکه بزرگش کرد همه ی سختی ها گردن کنه یه روز حتی واسه یه ساعت بچه رو نگه نداشته مریض بشه همش من دردسرش میکشم واکسن بزن آقا نیس مریض بشه نیست بخدا خسته شدم دلم‌میخواد یه پیام بدم بهش هرچی تو دلمه رو بهش بگم از طرفی این همه روز جواب نداده می‌دونم جواب اینم نمیدع راهنماییم کنید لطفاً دلم بد پره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مردی بنظرتون عایا این که میگم ارزش داره انقد بزرگش کنه یا سرش جای گرمه چون از نظر من ارزش بزرگ کردن نداشت 

روزی که خواست بره شیراز من خیلی حالم بد بود سرمای خورده بودم بازم با حال بدم براش کیفشو اماده کردم گفت عجله دارم قراربود منو برسونه تا خونه مادرم گفت بعد با پدرم برو بعد داداشم زنگ زد گفت میرم خونه مامان میای بیام دنبالت گفتم آره دیگه رفتم اونجا دیدم پیام داد کجای گفتم‌خونه مادرم کلی بد و بیرا گفت و دیدم میگه بیا پایین برگشته بود بهش گفتم تو بیا من‌حال ندارم آمد بچه‌رو از بغلم گرفت و زد تو گوشم انقد اشک ریختم بچه رو داد ورفت از همونجا رفته شیراز و دیگه جواب منو نداد فقط بخاطری که نگفته بودم با داداشم میرم اصلا