2777
2789
عنوان

لپ تاپ بگیرم یا تبلت برای دانشگام

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست

قطعا لپ تاپ و مدل بر اساس رشته .. بچه های فنی و معماری مدل بالاتر میگیرن ولی بقیه با متوسط و اقتصادی کارشون راه میوفته

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

آی پد یا لپ تاپ در حد ۲۰ تا ۳۰ میلیون ؟

آی پد ۲۰ تومنی؟فکر کنم گرون تر باشه 

لپتاب ۲۰/۳۰ تومنی نباید ازش انتظار بالایی داشته باشی مخصوصا بازی

کارای عادی روزمره 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم مثلا اکثر کارام با گوشیه و فقط کارای تایپم با لپ تاپه اونم حتی با گوشی میتونم انجام بدم صرفا چون راحتتر میتونم کادر بندی انجام بدم میبرم رو لپ تاپ ، ولی اگه فقط پول یکی رو داری به نظرم لپ تاپ مهم تره ، آیپد ببشتر برای جزوه های الکترونیکی کاربرد داره که ضروری و لازم نیست ، همون روی دفتر بنویس

ببین من خودم مثلا اکثر کارام با گوشیه و فقط کارای تایپم با لپ تاپه اونم حتی با گوشی میتونم انجام بدم ...

من یه لپ تاپ خیلی قدیمی دارم که همه ی کارای معمولی رو انجام میده مثل پاور پوینت و ورد و ازین چیزا

ولی خیلی داغونه مثلا نمیشه بردش کتابخونه 💔😂

دانشجو هستیدپس چرا همه میگن لپ تاپ من خودم عاشق تبلتم

سرفیس تبلت لپتاپه. اگه کار سنگین نداری به نظرم عالیه. هم تبلت هست و هم کیبورد داره و لپتاپ میشه.

لپتاپ فقط بخاطر کیبوردش توصیه میشه. چون کار تایپ با کیبورد خیلی راحت تره. تایپ رو اسکرین تبلت یکمی سخته

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

سرفیس تبلت لپتاپه. اگه کار سنگین نداری به نظرم عالیه. هم تبلت هست و هم کیبورد داره و لپتاپ میشه.لپتا ...

سرفیس رو میشه برای برنامه نویسی هم استفاده کرد؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است