2777
2789

من امروز پسرمو با روش حلقه ختنه کردم. البته دوست داشتم سنتی باشه و برای ختنه ی سنتی هم رفتیم ولی بدون اینکه به ما چیزی بگه حلقه انداخته.

میخواستم بدونم شما راضی بودین؟

یه چیزایی تو نت خوندم که حسابی ترسیدم، مثلا نوشته بودن باعث زود انزالی میشه روش حلقه و...

خیلی استرس دارم

همش فکر میکنم اشتباه کردم که به دکتر تاکید نکردم سنتی میخوام

حالا شماها بگید راضی بودین از نوع ختنه ی پسرتون؟ مشکلی پیش نیومد براشون؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه بهتره چون بریدنم نیست و خون نمیاد تازه قشنگ ترم در میاد دورو بر ما همه حلقه بودن .سنتی باید جای خیلی وارد ببری 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من حلقه بود والا زودانزالی پسرم بمن زبط نداره به زنش ربط داره😂😂😂😂😂😂😂😂😂

راضی بودی؟ مشکلی پیش نیومد؟

حالا زودانزالی هیچی، یه نفر تو نت نوشته بود پسرش تنگی مجاری ادرار گرفته

نفسم از استرس بالا نمیاد

حلقه بهتره چون بریدنم نیست و خون نمیاد تازه قشنگ ترم در میاد دورو بر ما همه حلقه بودن .سنتی باید جای ...

خوبه دور و وریات حلقه بودن

اطراف ما همه سنتی بودن

واسه همین استرس دارم

عزیزم پسملی رو تو ی ماهگی ختنه کردم خودشون گفتن حلقه و اینکه شش روزه افتاد 

ختنه سنتی یا بخیه برای پسربچه های بزرگ ب کار برده میشه ن نوزاد ها

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
خوبه دور و وریات حلقه بودن اطراف ما همه سنتی بودن واسه همین استرس دارم

اصلانترس استرست الکیه دکتربرامن کاملاتوضیح دادهردورش یکیه هیچ فرقی نداره تواین پوست اضافی گرفته میشه بدون بخیه ولی توسنتی بخیه میخوره فرقش همینه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم 29 اسفند چطور مگه؟

به سلامتی وخوشی.

آخه من تو تاپیکام بودی فکر میکردم بارداری ‌،منم ۱۴زایمان کردم و سزارین شدم...همونی ام که بچم نمیو مد ،آخرشم نیومد...مجبور به سزارین شدم.

میشه یه صلوات واسم بفرستی