2777
2789

خیلی اذیت میکنن؟

یعنی وقتی با نوه های دیگه باهم میشن خیلی دعوا یا سروصدا و اذیت میکنن؟؟

من که کلافه شدم 

وقتی میام خونه مامانم یا مادرشوهرم ازبسسسسس این بچها دعوا میکنن و بی ادبی میکنن و سروصدا و اذیت میکنن مجبور میشم با خجالت و بغض برم خونه 

حتی اگه نوه های دیگه هم نباشن این دوتا باهم دعوا میکنن و بشددددت آبروریزی میکنن

نمیدونم چیکار کنم 

دخترم۱۲وپسرم۱۰سالشه همچین بچه هم نیستن که بگم نمیدونن😥😥

وای آره

بنده خدا مامان بابام هم مشکل فشار و قلبی دارن حالشون بد میشه از سر و صدا

خونه ی من و خواهرم صداشون درنمیاد ولی تا پامون رو میذاریم تو خونه مامانم شروع میکنن

فکر میکردم مشکل ماست فقط

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون تو شهریم و آپارتمان

اینجا شهر کوچیکیه و پسرم اینجارو خیلی دوست داره خیلی عقده ای بازی درمیاره 

خیلی بی ادبی میکنه خیلی لجبازی میکنه 

هروقت میایم آبروریزی میکنن این بچها

وای آرهبنده خدا مامان بابام هم مشکل فشار و قلبی دارن حالشون بد میشه از سر و صداخونه ی من و خواهرم صد ...

وای ماهم پدرمادرمون تا نیستیم هی زنگ میزنن بیاین دلمون تنگ شده وقتی هم میریم بیچاره میشن اونا هم ناراحت میشن اعصابشون داغون میشه

وای ماهم پدرمادرمون تا نیستیم هی زنگ میزنن بیاین دلمون تنگ شده وقتی هم میریم بیچاره میشن اونا هم نار ...

حق دارن واقعا به سکوت عادت کردن

خونه مامانم روی مبلا و تخت بپر بپر میکنن خواهرم میگه انگار از غار آوردیمشون😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اره بقرآنآدم خجالت میکشه😥

پسر من همه جا به زور غذا میخوره 

تا می‌رسیم خونه مامانم گشنشه😂آبرو نذاشته برام 

فقط خوبیش اینکه خونه ی مادرشوهرم خیلی راحت نیست درست رفتار میکنه

ولی من که دیگه حرص نمی‌خورم ول کن بابا بچه هستن دیگه

بزرگ‌میشن درست میشه

پسر من همه جا به زور غذا میخوره تا می‌رسیم خونه مامانم گشنشه😂آبرو نذاشته برام فقط خوبیش اینکه خونه ...

برعکس من خونه مادرشوهرم بدترن 

اونام هی میگن بچهای تو خیلی خرابن 

خواهرشوهرا برادرشوهر همشون

حالا بچهای خودشونن همینن حتی بدتر اما مدام میگن بچهای شما چقد بدن چقد خرابن چقدر اذیت میکنن و هی مسخرشون میکنن 

بچهای منم هی بدتر میکنن🤕

برعکس من خونه مادرشوهرم بدترن اونام هی میگن بچهای تو خیلی خرابن خواهرشوهرا برادرشوهر همشونحالا بچهای ...

این دیگه خیلی بده

حق داری ناراحتی.باهاشون حرف بزن جایزه تعیین کن شاید حل بشه

این دیگه خیلی بدهحق داری ناراحتی.باهاشون حرف بزن جایزه تعیین کن شاید حل بشه

دارم کلافه میشم بقرآن 

الان دقیقا خونه مادرشوهرمم ازبس امشب اذیت و ابروریزی کردن مغزم درد گرفته اصلا هنگم بقرآن

دلم میخوا زود فردا شه برم خونم حداقل نبینم دیگه این صحنه ها رو