2777
2789

ما ۱۱ تیر تموم کرده بودیم ولی این اقا از ۶ خرداد متوجه شدم بهم خیانت کرده بوده.... و جالبه به من میگفت تو خیانت کردی که برههه!!!

خلاصه از ۱۱ تیر به اینور با این ک با اون دختر بود ولی بازم به من پیام میداد ک زنگ میزد و طوری رفتار میکرد که منو میخواد و بازم اصرار داشت که با کسی تو رابطه نیست...

من از طریق پیج اینستاگرامش(که ماشالا حرمسرا بود) حس ششم گفت ک با این دختره و درست بود 

از طریق اینستا تلگرام دختره هم پیدا کردمو فهمیدم چت ناشناس داره بهش پیام دادم

و داستان رو گفتم دختره هم میگفت من اصن حسی بهش نداشتمو میخواستم برمو خوب کاری کردی بهونه افتاد دستم که برم....

بعد زنگ‌زدم به خود پسره گفتم تو که خودت خیانت میکنی چرا به بقیه می‌چسبونی

گفت دروغ نگو و توهم نزن و اینا...

گفتم الان تو با کسی نیستی گفت نه

گفتم از خرداد به اینور خیانت نکردی؟گفت نه

گفت ثابت کن 

گفتم ثابت کنم چیکار میکنی

گفت چیزی نیست که بتونی ثابت کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد زنگ‌زدم به خود پسره گفتم تو که خودت خیانت میکنی چرا به بقیه می‌چسبونیگفت دروغ نگو و توهم نزن و ا ...

خلاصه ما ثابت کردیم و این اقا رید به خودشو و در کمال پرویی میگفت تو باعث شدی من اونو از دست بدم!!!

خلاصه ما ثابت کردیم و این اقا رید به خودشو و در کمال پرویی میگفت تو باعث شدی من اونو از دست بدم!!!

جالا با دختری رفته بود که از خودش بزرگتر بود ۲ سال...

خلاصه دختره هم پشت منو گرفتو رید به اون

شبش رفیقش زنگ زد

گفت ک برو اینارو باهم اشتی بده و اینا تو رابطمون فضولی نکن

گفتم یعنی چی اون بهم خیانت کرده...

جالا با دختری رفته بود که از خودش بزرگتر بود ۲ سال...خلاصه دختره هم پشت منو گرفتو رید به اونشبش رفیق ...

گفت خیانت کرده چون حسی بهت نداشته

گفتم پ چرا هروقت خواستم برم‌نگهم داشت گفت خب دوست داشته😑😑😑

آخرشم گردن نگرفت

ولی داغون شدماااا