2777
2789
عنوان

وابستگی کودک هشت ماهه

141 بازدید | 21 پست

سلام پسرم خیلی بهم وابستس.روز ب روز هم بدتر میشه.اونیکی بچه هام‌ وابسته بودن ولی نه‌ در این حد.

شوهرم ب واسطه کارش اکثر اوقات خونه نیست و من و این سه تا بچه خونه ایم.بغل کسی نمیره.پیش کسی نمیمونه حتی یه دقیقه هم نمیمونه.یه ثانیه زمین میزارمش انقدر گریه میکنه که حالش بد میشه.روز ب روز هم وابسته تر میشه

یکی از دوقلوهای من اینطوریه تا الان که دو سالشه همین شکلیه،من خوشم میاد لذت میبرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بذارش زمین دورش اسباب بازی بریز و با بقیه بچه ها بشین کنارش،بازی کنین باهاش. تو هم کم کم ازش یکم فاصله بگیر ولی جلوی دیدش باش... کم کم این فاصله رو بیشتر کن،هم زمان ب بچه هاتم بگو باهاش بازی کنن... اینجوری فک کنم وابستگیش کمتر میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

راجع به اضطراب جدایی از مادر سرچ کن و بخون

منم دوتا بچه رو دست تنها بزرگ کردم

بهت حق میدم که خسته شی و درکت میکنم

اما هر چقدر که میخواد بغلش کن و بدون که بعدا پشیمون نمیشی

خداقوت

یکی از دوقلوهای من اینطوریه تا الان که دو سالشه همین شکلیه،من خوشم میاد لذت میبرم

وای اونیکی بچه هام‌رو در امان خدا ول کردم.نمیزاره بهشون محبت کنم و باهاشون وقت بگذرونم.اون طفلکیا هم سنشون کمه ولی صداشونو درنمیارن.وقت نمیکنم مسواک بزنم شونه بزنم برم wc.کلا از زندگیم افتادم

سعی نکن جداش کنی از خودت

شخصیت بچه ها باهم متفاوته 

اگه درست و اصولی واکنش نشون ندی ممکنه دچار ترس از رها شدگی بشه و بدتر بشه اوضاع 

باید بهش احساس ارامش بدی و اینکه در دسترسش هستی 

بعد یواش یواش مثلا اون تو هال باشه تو برو اشپز خونه ..

با یه مشاور صحبت کن =)

طبیعیه عزیزمراجع به اضطراب جدایی از مادر سرچ کن و بخونمنم دوتا بچه رو دست تنها بزرگ کردمبهت حق میدم ...

برای بار اول الان انقدر عصبیم کرد که میخواستم بزنمش.ب زور خودمو کنترل کردم.خیلی شدیده

وای اونیکی بچه هام‌رو در امان خدا ول کردم.نمیزاره بهشون محبت کنم و باهاشون وقت بگذرونم.اون طفلکیا هم ...

یه ذره بزرگتر بشه بازی کردن یاد بگیره یکم راحت‌تر میشی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برای بار اول الان انقدر عصبیم کرد که میخواستم بزنمش.ب زور خودمو کنترل کردم.خیلی شدیده

درکت می‌کنم عزیزم

پسر دوم من هم همینطوری بود

گاهی واقعا کم میاوردم تک و تنها

ولی شده بود سرم رو فرو می‌کردم توی بالشت و داد میزدم اما بعدش بغلش می‌کردم

الان که سه سالشه واقعا تفاوتش رو از لحاظ مهربونی،امنیت و اعتمادبنفس با بقیه بچه‌ها می‌بینم

صبح‌ها که گاهی زودتر از من بیدار میشه میاد توی اتاقم بوسم می‌کنه و پتو رو میکشه روم🥹

درکت می‌کنم عزیزمپسر دوم من هم همینطوری بودگاهی واقعا کم میاوردم تک و تنهاولی شده بود سرم رو فرو می‌ ...

خدا حفظشون‌کنه.

خدا بهم کمک کنه درست بزرگش کنم.عذاب وجدان دارم ب خواهراش نمیتونم برسم

خدا حفظشون‌کنه.خدا بهم کمک کنه درست بزرگش کنم.عذاب وجدان دارم ب خواهراش نمیتونم برسم

این روزها رو من هم گذروندم عزیزم

پسرهام سه سال فاصله سنی داشتن

پدر و مادرم هم به رحمت خدا رفته بودن

تک و تنها بودم

سخت نگیر به خودت

سعی کن یک مادر کافی باشی،نه یک مادر کامل

بچه‌ها به لحاظ نظافت و نظم و غذا حداقل‌ها براشون کافیه، اما خلق خوشت همیشه توی ذهنشون می‌مونه

از پسش برمیای💪

مطمئنم🫶