2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ الان صبح بزنم اوکیه؟ آخه همه میگن باید ۱۰ روز تاخیر داشته باشی

دیگه بستگی به لقاح داره .. اینم میگن که طرف زود بی بی زد و منفی بود ناامید نشه .. 

چندساعت هم ادرار نگه داری که غلیظ بشه بعد بی بی بزنی اوکیه 

دیگه بستگی به لقاح داره .. اینم میگن که طرف زود بی بی زد و منفی بود ناامید نشه .. چندساعت هم ادرار ن ...

من شنیدم صبح زود ناشنا بی بی باید زد تا غلیظ باشه یکمی استرس دارم میترسم دوباره نا امید بشم 🫠

من شنیدم صبح زود ناشنا بی بی باید زد تا غلیظ باشه یکمی استرس دارم میترسم دوباره نا امید بشم 🫠

خب چون چندساعت ما خوابیم ادرار هم غلیظ میشه.. ولی تو طول روز هم ادرار نگه داریم غلیظ میشه 

درکل من تجربه خودمو گفتم ، اصلا فکر نمیکردم مثبت بشه چون ۵۰ ۶۰ تا بی بی منفی دیده بودم تو این چندسال 

مثبت شد همون شب یعنی یکی دوروز بعد تاخیر و بازم باورم نمیشد و تا صبح دوبار دیگه تست زدم و بعد هم ازمایش دادم الانم نی نی م بیداره داره لگد میزنه تو دلم..

ان شاءالله روزی شما

😍♥️

خب چون چندساعت ما خوابیم ادرار هم غلیظ میشه.. ولی تو طول روز هم ادرار نگه داریم غلیظ میشه درکل من تج ...

الهیییییی خدای من خدا برات حفظش کنه ان شاالله زودتر بغلش کنی الانم یکمی حالت تهوع دارم 

الهیییییی خدای من خدا برات حفظش کنه ان شاالله زودتر بغلش کنی الانم یکمی حالت تهوع دارم

ممنونم مهربون جان .. بذار همون صبح استرس نگیررر  

ان شاءالله مثبته

من علائمم این بود درد پریودی که هرلحظه فکر میکردم میاد و پد میذاشتم چند روز ولی خبری نشد برای همین گفتم نکنه باز کیست گرفتم وگرنه امیدی به بارداری نداشتم 

ممنونم مهربون جان .. بذار همون صبح استرس نگیررر ان شاءالله مثبتهمن علائمم این بود درد پریودی که هرل ...

دقیقا منم همین جوری ام 🥲

البته احساسی هم شدم زود به زود گریه ام میگیره سر کوچیک ترین مسئله دلم میخواد گریه کنم از صبحی ۳ دفعه گریه کردم 🫠

دقیقا منم همین جوری ام 🥲البته احساسی هم شدم زود به زود گریه ام میگیره سر کوچیک ترین مسئله دلم میخوا ...

بخاطر هورموناست طبیعیه عزیزم 

خودتو سرگرم کن زیاد فکر منفی و غمگین نکنی پس