2777
2789
نمیدونم از غذا بود یا چی ولی ۱ هفته بیشتر قبل شروع موعد بودا شاید اصلا ربطی نداشت

من دو هفته پیش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود الانم امروز دوباره حالت تهوع گرفتم همراه با ۳ روز تاخیر یکی میگه تا پنج شنبه صبر کنم یکی میگه صبح بزن بی بی نمیدونم چکار کنم به نظرت صبح بی بی بزنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته پیش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود الانم امروز دوباره حالت تهوع گرفتم همرا ...

خب خیلی زود ازمایش دادی هنوز لانه گزینیم نشده بود اونموقع 

اره بنظرم بی بی بزن من خودم نمیتونم انقدر تحمل کنم تااا ۵ شنبه

زدم امروز صبح مثبت شد🥺

به بهههه مبارکههههه خیلی خوشحال شدمممم خداروشکر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهییی یه کوشولو داره اونجا رشد میکنهههه .. دیگه برید زیر نظر دکتر .. حسابی این دو سه ماه اول مواظب خودتون باشید 😍😍😍😍😍😍😍 اخییی .. 

به بهههه مبارکههههه خیلی خوشحال شدمممم خداروشکر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

خیلیییی کمردرد و لگن درد دارم شمام اینجوری بودی عزیزم ؟ مرسی فدات شم 😍😍

خیلیییی کمردرد و لگن درد دارم شمام اینجوری بودی عزیزم ؟ مرسی فدات شم 😍😍

اره من درد پریودی تا چندهفته داشتم .. قسمت ناحیه ممنوعه بقولی ، خیلی درد داشتم یعنی شلوار پوشیدن و پهلو به پهلو شدن و پا شدن و پله بالا رفتن و .. برام سخت بود ، خیلیا سه ماهه سوم دچار این درد میشن ولی خب من زودتر داشتم دکتر گفت طبیعیه ، ولی کم‌کم تموم شد