نمیدونم از غذا بود یا چی ولی ۱ هفته بیشتر قبل شروع موعد بودا شاید اصلا ربطی نداشت
من دو هفته پیش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود الانم امروز دوباره حالت تهوع گرفتم همراه با ۳ روز تاخیر یکی میگه تا پنج شنبه صبر کنم یکی میگه صبح بزن بی بی نمیدونم چکار کنم به نظرت صبح بی بی بزنم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بهههه مبارکههههه خیلی خوشحال شدمممم خداروشکر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهییی یه کوشولو داره اونجا رشد میکنهههه .. دیگه برید زیر نظر دکتر .. حسابی این دو سه ماه اول مواظب خودتون باشید 😍😍😍😍😍😍😍 اخییی ..
اره من درد پریودی تا چندهفته داشتم .. قسمت ناحیه ممنوعه بقولی ، خیلی درد داشتم یعنی شلوار پوشیدن و پهلو به پهلو شدن و پا شدن و پله بالا رفتن و .. برام سخت بود ، خیلیا سه ماهه سوم دچار این درد میشن ولی خب من زودتر داشتم دکتر گفت طبیعیه ، ولی کمکم تموم شد