2777
2789
عنوان

عشق شدید بین من و پسرفامیل😭بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خوب کمه . اگر آدم خوبیه . خانواده خوبی داره . خودت دوسش داری . چرا ک نه . کم پیش میاد مردی آدم رو اینطور دوست داشته باشه . اما باید بدونی ازدواج فامیلی چالش های خودش زو داره ‌. از اختلافاتی ک ممکنه باعث قطع رابطه خواهر و برادرها بشه تا جهش های ژنتیکی برای بچه تون . اصلا عجله نکن ولی فرصت بده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

طبق اینکه امسال کنکور داری به نظرم صبر کن ببین کنکور رو چیکار میکنی

توی همون حیطه ای که میخوای درس بخونی قطعا خیلی کیس های بهتری سراغت میان. این فامیل شماهم اگه شرایطش اوکیه میتونی بهش بگی اوکیه ولی بنظرم سنتون کمه

در واقع پسرا رو بالای 25 سال میشه بهشون اعتماد کرد الان بچست

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

آدم خوب کمه . اگر آدم خوبیه . خانواده خوبی داره . خودت دوسش داری . چرا ک نه . کم پیش میاد مردی آدم ر ...

حق با شماس

بهش میگم که من نمیتونم قولی بدم و واقعا نمیدونم در اینده چه اتفاقی قراره بیوفتع…ک اون بیچاره ام امیدوار نباشه

ممنون عزیز دلم♥️

متاسفمولی شدم…میترسم موقعیت هامو از دست بدم،و اینکه بنظر شما تو ازدواج ظاهر چقدر مهمه؟

عزیز دلم تو هم مثل دختر من

مطمئن باش مامانت،بهترین ها رو برا تو می خواد

از قدیم گفتن رفیق بی کلک مادر،کار رو بسپر  به مادرت 

صبوری پیشه کن ،الان تو سنی نیستی که بتونی درست تصمیم بگیری،اصلا احساسی با این مسئله  برخورد نکن 

آره عزیزم تو زندگی خیلی از مسائل مهم هستند 

البته با توجه به روحیات وخلقیات شما 

هم کفو بودنم خیلی مهمه

این طور روابطم اصلا اصلا عاقبت خوبی نداره،هر چه زودتر آب پاکی رو بریز رو دستش ،و این رابطه رو تموم کن 

مطمئن  باش اگر  قسمت هم باشید بهم می رسید

طبق اینکه امسال کنکور داری به نظرم صبر کن ببین کنکور رو چیکار میکنیتوی همون حیطه ای که میخوای درس بخ ...

شرایطی ک منو میخوامو الان هنوز نداره…سنشم کمه

میتونم بهش بگم ک حداقل اگه نشد باهم باشیم،اونم منتظر نمونده باشه

عزیز دلم تو هم مثل دختر منمطمئن باش مامانت،بهترین ها رو برا تو می خواداز قدیم گفتن رفیق بی کلک مادر، ...

ممنون عزیزم♥️

حتما همینکارو میکنم…بهش میگم ک من هیچ قولی نمیتونم در این باره بهش بدم،اونم بره پی زندگیش…

البته ک الان هم فقط یکم چت کردیم و بهش گفتم که شرایط رابطه رو ندارم…

شرایطی ک منو میخوامو الان هنوز نداره…سنشم کمهمیتونم بهش بگم ک حداقل اگه نشد باهم باشیم،اونم منتظر نم ...

ببین به این هم توجه کن که تو نمیتونی گزینه های روی میز یه نفر باشی. که اگه با خانوم فلان اوکی نشدم مثلا بیام تورو بگیرم یا فعلا با تو باشم بعد گزینه ی بهتر اومد اونو جدی میکنم.. 

اون پسر فامیل شما هم نمیتونه گزینه های روی میز شما باشه.. در نتیجه یه تصمیم کاملا عاقلانه بگیر

ولی سنتون واقعا کمه! تا چند سال اینده خیلی طرز فکرتون تغییر میکنه. با خانواده بیشتر مشورت کن و در نتیجه با تفکر یه تصمیم بگیر

ببین به این هم توجه کن که تو نمیتونی گزینه های روی میز یه نفر باشی. که اگه با خانوم فلان اوکی نشدم م ...

به خانواده الان بگم مخالفت میکنن

ولی در کل بهش میگم ک فعلا نمیتونم…ممنوننن عزیزم

به خانواده الان بگم مخالفت میکننولی در کل بهش میگم ک فعلا نمیتونم…ممنوننن عزیزم

فدات دلبر ارزوی موفقیت دارم برات.